9 Ιουλ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 9 Ιουλ 2018 - 10:31 μ.μ.

Πάτρα: Νέα δεδομένα για την έλευση του φυσικού αερίου - Ξαφνικά...λύση οδικής μεταφοράς

Οι σημαντικές προοπτικές του λιμένα Πατρών, μέσω επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στις διεθνείς ρότες των εμπορευματικών μεταφορών, αναδείχθηκαν ως κεντρικά ζητήματα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, στο 6ο αναπτυξιακό συνέδριο της «Π».

Ο Νίκος Κοντοές, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΛΠΑ, είπε ότι για να αναβαθμιστεί το λιμάνι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύνδεσή του με τη νέα σιδηροδρομική γραμμή, η κατασκευή του νέου εμπορικού τμήματος, η εκμετάλλευση της χερσαίας ζώνης με τη μετατροπή της Πειραϊκής Πατραϊκής σε εμπορευματικό κέντρο και η εγκατάσταση της μονάδας LNG.

Μάλιστα, ο ΟΛΠΑ έχει υποβάλλει γι' αυτό τροποποιημένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Ορων, ακολουθώντας τις οδηγίες της αρμόδιας διεύθυνσης για τους όρους ασφαλείας και αναμένει την έγκρισή της. Πάντως, «πηγές» της «Π» ανέφεραν, στο περιθώριο του συνεδρίου, ότι η ζυγαριά για την έλευση του φυσικού αερίου στην Πάτρα, γέρνει πλέον προς τη λύση της οδικής μεταφοράς.
Πηγή Tromaktiko
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Πάτρα: Νέα δεδομένα για την έλευση του φυσικού αερίου - Ξαφνικά...λύση οδικής μεταφοράς Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top