31 Ιουλ 2018
- Δημ - 31 Ιουλ 2018 - 7:18 μ.μ.

Έσπασαν μπάρα διοδίων για να γλιτώσουν τη σύλληψη – Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στις αστυνομικές αρχές της Λαμίας, μετά από μία άγρια καταδίωξη που προηγήθηκε, προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες κλοπής αυτοκινήτου από το νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του αγροτικού αυτοκίνητου πήγε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο της Λαμίας μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.

Περίπου στις 8 το απόγευμα της Δευτέρας, θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του και όταν πήγε στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο έπεσε από τα σύννεφα. Το όχημα είχε εξαφανιστεί. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια δόθηκε σχετικό σήμα για αναζητήσεις σε όλα τα περιπολικά.

Η κινητοποίηση έφερε αποτέλεσμα, καθώς το κλεμμένο όχημα, εντοπίστηκε περίπου στις 12 το βράδυ στην εθνική οδό, κοντά στα διόδια της Τραγάνας από τους αστυνομικούς της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το αγροτικό στο ρεύμα προς την Αθήνα. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν οι δράστες, έσπασαν την μπάρα των διοδίων και συνέχισαν να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Η καταδίωξη συνεχίστηκε με τους αστυνομικούς να τους ακολουθούν λίγα μέτρα πίσω τους.

Ωστόσο, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στο πρώτο πάρκινγκ που βρήκαν και εξαφανίστηκαν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την περιοχή, προκειμένου να τους εντοπίσουν χωρίς όμως μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.

tvstar.gr


loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Scroll to Top