Μήπως έχετε ανάγκη από μία μαμά; Ε, λοιπόν μπορείτε να "νοικιάσετε" μία!

Μάνα είναι μόνο μία; Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από τις... υπηρεσίες που προσφέρει μια 63χρονη μέσω της ιστοσελίδας Need a Mom («Θέλω μία μαμά»).

Η συγκεκριμένη κυρία υπόσχεται ότι μπορεί να καλύψει αυτή την "έλλειψη", με το αζημίωτο βέβαια.

Μέσω της ιστοσελίδας Need a Mom, η Nina Keneally προσφέρει έναντι αντιτίμου (περίπου 40 δολάρια ) τις υπηρεσίες της σε νέους και νέες που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κοντά τους τη μητέρα τους. Και είναι διαθέσιμη για να φτιάξει μια... μαμαδίστικη σούπα μέχρι να δει μια ταινία μαζί τους ή να μιλήσει για όσα τους απασχολούν.

Όπως είπε στον Adam Gabbatt του Guardian, «όταν μετακόμισα εδώ, συνάντησα αρκετούς τέτοιους νέους και εξέφραζαν την ανάγκη να μιλήσουν για τις σχέσεις τους, την καριέρα τους, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής τους».

Έτσι γεννήθηκε η υπηρεσία Need a Mom. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες επικοινωνούν με την Keneally μέσω της ιστοσελίδας και αρχικά συνομιλούν μέσω email πριν αποφασίσουν να συναντηθούν και να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν μια σχέση που προσομοιάζει σε αυτή μητέρας-παιδιού. «Οι νέοι άνθρωποι έχουν μεγάλη ανάγκη να μιλήσουν σε κάποιον που δεν θα είναι επικριτικός μαζί τους, ούτε θα τους κουνάει το δάχτυλο. Εχουν περισσότερο άγχος απ' ότι είχαμε εμείς στην ηλικία τους ενώ οι απαιτήσεις της ζωής είναι πολλαπλάσιες», αναφέρει η Keneally. Tromaktiko

Νεότερη Παλαιότερη