• ΡΟΗ

  10 Ιουλ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 10 Ιουλ 2018 - 8:38 μ.μ.

  Η απάντηση του Δήμου Λεμεσού για την κατάσταση στο Καρνάγιο

  Ο Δήμος Λεμεσού σε απάντηση δημοσιεύματος στον ημερήσιο τύπο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή του Καρνάγιου, μεταξύ Μαρίνας Λεμεσού και Νέου Λιμανιού, ανακοινώνει τα εξής:

  Η περιοχή με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία, δεν χαρακτηρίζεται ως περιοχή λουόμενων και η μέχρι σήμερα πρακτική για να διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθαριότητας, μέχρι την αναβάθμισή της, ήταν η από κοινού συνεργασία Δήμου Λεμεσού και Επαρχιακής Διοίκησης για τον εξωραϊσμό της.

  Ο Δήμος Λεμεσού σε τακτά χρονικά διαστήματα, σχεδόν μια φορά την εβδομάδα, προβαίνει σε καθαρισμό των χώρων, πέριξ της παραλίας, από τα άχρηστα αντικείμενα που δυστυχώς, λόγω του απόμερου της περιοχής, εναποθέτουν ασυνείδητοι συμπολίτες μας.

  Τα άδεια οικόπεδα που γειτνιάζουν με την περιοχή, καθαρίζονται κάθε καλοκαίρι από τα συνεργεία του Δήμου και καταβάλλονται τα έξοδα από τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων.

  Τέλος, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Δήμος Λεμεσού μαζί με Οργανωμένα Σύνολα της πόλης μας, όπως Σχολεία και Εταιρείες, διοργανώνουν Εκστρατείες Καθαριότητας για τον καθαρισμό της παραλίας στην περιοχή.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Η απάντηση του Δήμου Λεμεσού για την κατάσταση στο Καρνάγιο Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top