31 Ιουλ 2018
- Upd - 31 Ιουλ 2018 - 12:26 μ.μ.

Χριστοφιλοπούλου: Να κατατεθούν όλες οι συνομιλίες Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ, ΕΚΕΠΥ και νοσοκομείων

Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, με την οποία ζητά να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που θα απαντούν, όπως αναφέρει, στα ερωτήματα που υπάρχουν για τις ενέργειες που έγιναν από τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση και διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, κατέθεσε η βουλευτής της ΔΗΣΥ και αρμόδια τομεάρχης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Η κ. Χριστοφιλοπούλου κάνει λόγο για τραγικές ευθύνες που υπάρχουν στη κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «η 23η -24η Ιουλίου καταγράφεται στη συλλογική μνήμη ως εθνική τραγωδία».
«Η ανταπόκριση στο αυτονόητο αυτό αίτημα είναι ελάχιστο χρέος της Πολιτείας. Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις συνθέτουν εικόνα εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων» τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου.
Παράλληλα, ζητά να κατατεθεί το σύνολο των καταγεγραμμένων κλήσεων και συνομιλιών στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, από τη Δευτέρα 23.7.2018 έως την Πέμπτη 26.7.2018, καθώς και οι συνομιλίες στα κέντρα του ΕΚΑΒ, του ΕΚΕΠΥ, και των νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός, Κρατικό Αθήνας, Θριάσιο και Παίδων.

loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Scroll to Top