• ΡΟΗ

  5 Ιουλ 2018
  - Istioforos news, 5 Ιουλ 2018 - 10:30 π.μ.

  Και όμως, οι γυναίκες δε χωρίζουν για την απιστία – Ποιος είναι ο βασικός λόγος

  Όσο απίστευτο και αν φαντάζει οι γυναίκες δεν χωρίζουν, κατά κύριο λόγο, εξαιτίας της απιστίας του συντρόφου τους.

  Ο ιστότοπος «Next Love» ζήτησε από 43.000 γυναίκες, που έχουν χωρίσει, να εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στο κατώφλι του δικηγορικού γραφείου.

  Γιατί χώρισαν; Γιατί δεν είχαν τους ίδιους στόχους, την ίδια φιλοσοφία ζωής, όπως υποστηρίζουν. Φυσικά, η απιστία ήταν ένας από τους λόγους για να επιλέξει μία γυναίκα το διαζύγιο. Ωστόσο, δεν ήταν ο πρώτος καθώς είχαν προτεραιότητα πολύ σημαντικότερα ζητήματα όπως η κακομεταχείριση, η συνεχής διαφωνία, ακόμα και η πλήξη.

  «Διαφορετικοί στόχοι ζωής, απιστία και συνεχείς καβγάδες είναι οι τρεις πρώτοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες παίρνουν διαζύγιο. Η έλλειψη κοινών συμφερόντων μακροχρόνια μπορεί να οδηγήσει στην δεύτερη αιτία διαζυγίου, την απιστία», σχολιάζει η CEO του ιστότοπου «NextLove», Σίγκουρντ Βένταλ.

  «Ενώ η απιστία μπορεί μερικές φορές να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να σώσει κανείς το γάμο του, μπορεί επίσης να είναι και λόγος διαζυγίου. Στην πραγματικότητα, το 29,2% των γυναικών δήλωσαν ότι η μοιχεία ήταν ο βασικότερος λόγος για να πάρουν διαζύγιο», πρόσθεσε.

  Όπως προέκυψε από την έρευνα, το 10,9% των γυναικών που συμμετείχαν, οι συνεχείς διαφωνίες ήταν η βασική αιτία διαζυγίου ενώ η έλλειψη οικειότητας με τον σύντροφο έρχεται στην τέταρτη θέση.

  «Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν σασπένς στο κρεβατοκάμαρα και μια δραστήρια σεξουαλική ζωή.Αν δεν την έχουν, θα την αναζητήσουν αλλού κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση του γάμου τους», κατέληξε.

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Και όμως, οι γυναίκες δε χωρίζουν για την απιστία – Ποιος είναι ο βασικός λόγος Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top