23 Ιουλ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 23 Ιουλ 2018 - 7:26 μ.μ.

Γιατί οι χωρισμοί είναι συχνότεροι το καλοκαίρι

Η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη, η καλοκαιρινή διάθεση καλά κρατεί, αλλά τα ζευγάρια χωρίζουν το ένα μετά το άλλο. Το χειμώνα, είναι η περίοδος της αγκαλιάς. Το καλοκαίρι πάλι όχι. Τα κρύα βράδια, άλλωστε, τείνουν να γίνονται πιο βασανιστικά όταν είσαι μόνος. Άσε που το τρίπτυχο καναπές-σειρά-φαγητό είναι το νέο clubbing!

Το καλοκαίρι αφενός νιώθεις καλύτερα με την εμφάνισή σου και θέλεις να τσεκάρεις αν μετράς. Άσε που καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα έχεις δουλέψει σκληρά με το κορμί, και θέλεις επιτέλους να απολαύσεις την επιτυχία σου.

Κάνει ζέστη και δε θέλεις αγκαλιά. Δε θέλεις ούτε αγγίγματα, ίσως ούτε και ρούχα πάνω σου. Απλό, πρακτικό και κατανοητό!

Βγαίνεις πιο συχνά. Όπως και να το κάνουμε, με διαφορετική διάθεση θα ξεκινήσεις από το σπίτι όταν έξω έχει 35 βαθμούς και με διαφορετική όταν κάνει κρύο και βρέχει. Γενικά το καλοκαίρι ακόμα και οι σπιτόγατοι μία εξωστρέφεια την έχουν. Και η εξωστρέφεια φέρνει γνωριμίες. Και οι γνωριμίες τις αταξίες. Μετρημένα κουκιά είναι όλα.

Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι έχεις καλύτερη διάθεση και αυτό φαίνεται. Ένα χαμογελαστό κορίτσι, κάνει ζημιά ανεπανόρθωτη στον εκάστοτε υποψήφιο… γύπα! Κι εσύ χαμογελάς. Και φυσικά τους τρελαίνεις.
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Γιατί οι χωρισμοί είναι συχνότεροι το καλοκαίρι Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top