• ΡΟΗ

  29 Ιουλ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 29 Ιουλ 2018 - 8:19 μ.μ.

  Πυροσβεστική: 91 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική. 25 οι αγνοούμενοι


  Συνέντευξη Τύπου δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ενημερώσει για τους αγνοούμενους αλλά και την αιτία θανάτου των ανθρώπων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.


  Στους 91 ανέρχονται οι νεκροί και στους 25 οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

  Οι αγνοούμενοι ανέρχονται στους 25 ενώ σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, 59 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί.

  «Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, από τη διαδικασία και τη ταυτοποίησης προκύπτει ότι:

  Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, τα οποία έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην Υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

  Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

  Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

  Η τραγωδία στο Μάτι συνεχίζεται εδώ και έξι μέρες. Μόνο που τώρα δεν παίζεται στα καμένα, αλλά μέσα στο νεκροτομείο, όπου συγγενείς καλούνται να δώσουν DNA για να ταυτοποιηθούν οι νεκροί τους. Και ακόμη κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων. Και η μαύρη λίστα μεγαλώνει κάθε ώρα που περνάει.

  Ταυτοποιημένοι με τη μέθοδο του DNA, είναι 59 νεκροί. Την Κυριακή ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του Μάκη Βονικόπουλου και της Στέλλας Χριστοφίδου. Αλλά και του Σπύρου Κάκαρη

  Στο νεκροτομείο συνεχώς καταφθάνουν άνθρωποι για να παραλάβουν το πιστοποιητικό θανάτου κάποιου αγαπημένου τους προσώπου.

  Κάθε μέρα ειδικά συνεργεία χτενίζουν τα καμένα, τα σπίτια, τα χωράφια, τους δρόμους στο Μάτι, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιον άνθρωπο. Ίδια κατάσταση και από θαλάσσης, όπου βάρκες και εκπαιδευμένοι άνδρες κοιτάζουν βράχο βράχο αλλά και τον βυθό για τυχόν ευρήματα.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Πυροσβεστική: 91 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική. 25 οι αγνοούμενοι Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top