11 Ιουν 2018
- Δημ. - 11 Ιουν 2018 - 9:55 μ.μ.

Αγωγή κατέθεσε η Football League κατά της Super League - Αξιώνει αποζημίωση 16,8 εκ. ευρώ!

Η Football League κινήθηκε νομικά κατά της Superleague, για υποχρεώσεις της πρώην ΕΠΑΕ, οι οποίες δεν έχουν αποπληρωθεί εδώ και αρκετά χρόνια.
Χαρακτηριστικά, ζητά αποζημίωση από τη Superleague ύψους 16,8 εκατ. ευρώ, για οικονομική ενίσχυση που -εδώ και χρόνια- δεν δόθηκε από τη δεύτερη στην πρώτη.
Το συγκεκριμένο ποσό αφορά την νομοθετημένη από το 2006 “υποχρέωση” της “μεγάλης” κατηγορίας να ενισχύσει οικονομικά τους “μικρούς” ύστερα από τη διάσπασή της ΕΠΑΕ.
Τότε, η Football League είχε επωμιστεί όλα τα οικονομικά βάρη και τις οφειλές της ΕΠΑΕ και η Superleague ήταν υποχρεωμένη να δίνει από το 2006 και κάθε χρόνο ένα ποσό ώστε να εξοφλούνται τα χρέη της παλιάς διοργανώτριας.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη για χρόνια -όπως αναφέρει σχετικά η πλευρά της Football League– κι έτσι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, χρήματα της έχουν δοθεί μόλις τρεις φορές, με αποτέλεσμα να πληρώνει ακόμη από μόνη της πρόστιμα από την εφορία


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αγωγή κατέθεσε η Football League κατά της Super League - Αξιώνει αποζημίωση 16,8 εκ. ευρώ! Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top