5 Ιουν 2018
- Δημοσιεύτηκε - 5 Ιουν 2018 - 6:56 μ.μ.

Μήνυση κατά του ΔΣ της Folli Follie κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Μηνυτήρια αναφορά κατά του ΔΣ  της Folli Follie και των οικονομικών διευθυντών του ομίλου κατέθεσε σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Την ίδια ώρα αναφερόμενη στις δικές της ενέργειες σχετικά με το θέμα που προέκυψε μετά την επίθεση του αμερικανικού fund QCM κατά της εταρείας, σημειώνει ότι κινήθηκε έγκαιρα.
Ειδικότερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατέθεσε σήμερα Τρίτη μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οικονομικών Διευθυντών του Ομίλου και της Ασίας για την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie.
Με την ευκαιρία αυτή και λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υπόθεση της εν λόγω εταιρείας, αλλά και στους χειρισμούς εκ μέρους της Εποπτικής Αρχής, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επισημαίνει τα εξής:
 • Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως Ανεξάρτητη Αρχή, σε ότι αφορά τις δικές της αρμοδιότητες, κινήθηκε έγκαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίμαχης υπόθεσης με γνώμονα τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 3371/2005, αρ. 17), τη συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών της καθώς και τις διεθνείς πρακτικές.
 • Με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της για την προστασία των επενδυτών και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, προχώρησε στις προβλεπόμενες και αναγκαίες ενέργειες σε όλα τα στάδια εξέλιξης της υπόθεσης και προς όλες τις κατευθύνσεις.
 • Είναι προφανές ότι οι επιμέρους ενέργειες που σχετίζονται με τη διενέργεια ελέγχων, δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιούνται, καθ ́ όσον υπόκεινται σε σχετικούς περιορισμούς που προβλέπονται για το απόρρητο.
 • Συνεπώς συνιστούμε στους επενδυτές να ενημερώνονται για την υπόθεση από τις επίσημες πηγές, αναμένοντας τα αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγονται σε πολλά επίπεδα.


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Μήνυση κατά του ΔΣ της Folli Follie κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top