7 Ιουν 2018
- Δημοσιεύτηκε - 7 Ιουν 2018 - 9:02 μ.μ.

Διαμαρτυρία δασκάλων και καθηγητών κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας [εικόνες & βίντεο]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πορεία πραγματοποιούν καθηγητές και δασκάλους μαζί με φοιτητές ενάντια στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για τις δομές της εκπαίδευσης, το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί με το χαρακτήρα του επείγοντος σήμερα Πέμπτη.
Εχει κλείσει η Σταδίου και η Βασιλίσσης Σοφίας για την πορεία προς τη Βουλή.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, πως «στα πλαίσια της αντίθεσης του κλάδου στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, που κατατέθηκε στη βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, “Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις”. Τη συγκέντρωση στηρίζει και η ΑΔΕΔΥ η οποία απαιτεί, μαζί με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες, την απόσυρση του Νομοσχεδίου.
Στη συγκέντρωση και πορεία που ακολουθεί προς τη Βουλή, κάλεσαν φοιτητές, καθηγητές και δασκάλους πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών της Αττικής (Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη», «Γ. Σεφέρης», «Σωκράτης», «Ν. Πλουμπίδης», «Ελλη Αλεξίου», ΕΛΜΕ Πειραιά και άλλοι), η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ, ενώ τη στήριξή του εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες - Ιδρύματα - Σχολεία Ειδικής Αγωγής αλλά και φοιτητές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Διαμαρτυρία δασκάλων και καθηγητών κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας [εικόνες & βίντεο] Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top