• ΡΟΗ

  30 Ιουν 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 30 Ιουν 2018 - 3:02 μ.μ.

  Μετά τον φθινοπωρινό Ιούνιο, έρχεται ο καύσωνας του Ιουλίου – Ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας

  Είναι πολύ πιθανό από τις 3 Ιουλίου και μετά, η Ελλάδα να μπει σε μια παρατεταμένη περίοδο «καύσωνα», με θερμοκρασίες που κατά τόπους θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 39 – 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

  Μπορεί ο Ιούνιος να έμοιαζε περισσότερο με Οκτώβρη με συνεχόμενη κακοκαιρία ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ιούλιος μπαίνει «δυνατά» με την θερμοκρασία από Δευτέρα να σημειώνει ραγδαία άνοδο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στην Αττική την εβδομάδα που μας έρχεται η θερμοκρασία θα σπάσει το φράγμα των 37 βαθμών.
  Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που εμφανίζουν τα προγνωστικά μοντέλα, είναι πολύ πιθανό από τις 3 Ιουλίου και μετά, η Ελλάδα να μπει σε μια παρατεταμένη περίοδο «καύσωνα», με θερμοκρασίες που κατά τόπους θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 39 – 40 βαθμούς Κελσίου.
  Έτσι, είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου η χώρα μας να «βιώσει» την πρώτη σοβαρή και καλά οργανωμένη θερμή εισβολή από την Αφρική.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Μετά τον φθινοπωρινό Ιούνιο, έρχεται ο καύσωνας του Ιουλίου – Ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top