• ΡΟΗ

    7 Σεπ 2018
    - Δημοσιεύτηκε - 7 Σεπ 2018 - 9:25 μ.μ.

    Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

    Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !
    Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε. Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.
    Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού
    Διαδικασία :
    1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση
    2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι
    3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Item Reviewed: Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
    Scroll to Top