8 Ιουν 2018
- Δημοσιεύτηκε - 8 Ιουν 2018 - 3:30 μ.μ.

Έπεσες με το ΙΧ σου σε λακκούβα και έπαθε ζημιά; Τώρα τι κάνεις; Όλες οι απαντήσεις...

Η κατάσταση στο Ελληνικό οδικό δίκτυο δεν είναι από τις καλύτερες το γνωρίζουμε άπαντες και δε χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πάθει ζημιές στα οχήματά  τους από τις κακοτεχνίες που υπάρχουν στους Ελληνικούς δρόμους.

Τι έγινε όμως μετά αποζημιώθηκαν βρήκαν το δίκιο τους. Και όσοι αποζημιώθηκαν  τι έπραξαν για να το επιτύχουν και σε πόσο καιρό;

Κακά τα ψέματα με το δημόσιο όποιος τα έχει  βάλει μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε ,αλλά όχι  θα διεκδικήσω το δίκιο μου γιατί είμαι ενεργός πολίτης αλλά και  η τσέπη μου δε σηκώνει πλέον αβαρίες ειδικά από αμέλεια τρίτων χώρια που έτσι η ζημιά και ο ωχαδελφισμός διαιωνίζονται.

Εφόσον έπεσα σε λακκούβα και  διαπίστωσα ότι έχω πάθει ζημιά πχ ψαλίδι,λάστιχο ακρόμπαρο κτλ φωνάζω τροχαία επιτόπου! καλό είναι να φωνάξω και τη φροντίδα  ατυχήματος  της ασφαλιστικής μου για να βγάλει φωτογραφίες οι οποίες θα χρειαστούν για τη διεκδίκηση της αποζημίωσης αλλά ίσως  χρειαστώ και μεταφορά.


Με το χαρτί της τροχαίας, τις φώτο της ασφαλιστικής και ενδεχομένως την έκθεση του πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής + τα τιμολόγια επισκευής απευθύνομαι στου υπεύθυνους του δρόμου,

Δήμος; Νομαρχία; Περιφέρεια κτλ.

Πιθανό να μη συγκινηθούν και να χρειαστεί να γίνει μήνυση, άρα καλό είναι να έχουμε  νομική προστασία. και αρκετή υπομονή.

ΥΓ. Για να ενεργοποιηθεί η νομική προστασία πρέπει η ζημιά να είναι τουλάχιστον 300€

ΥΓ2. Για να αποζημιωθούν τα ελαστικά  πρέπει να είναι  το πολύ 6 μηνών (άρα καλό είναι να έχουμε τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς).
Πηγή Tromaktiko


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Έπεσες με το ΙΧ σου σε λακκούβα και έπαθε ζημιά; Τώρα τι κάνεις; Όλες οι απαντήσεις... Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top