12 Ιουν 2018
- Δημ. - 12 Ιουν 2018 - 3:47 μ.μ.

Τροχαία παίρνει πινακίδες από οδηγούς που οδηγούν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης της Κορίνθου-Αθηνών

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Αυτό είναι το σλόγκαν το οποίο θα ταίριαζε στην χθεσινή «έφοδο» των δυνάμεων της Τροχαίας Εθνικών Οδών στους οδηγούς που οδηγούσαν στη Λ.Ε.Α..
Πόσες φορές έχετε βρεθεί μπολιτιαρισμένοι ή έστω σε κίνηση με χαμηλές ταχύτητες σε κάποιον αυτοκινητόδρομο και βλέπετε τους «εξυπνάκηδες» να σας προσπερνούν από τη Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) και μάλιστα με υψηλές ταχύτητες; Αυτό το φαινόμενο, το οποίο κυριαρχεί στους ελληνικούς δρόμους εδώ και δεκαετίες, είναι χαρακτηριστικό δείγμα έλλειψης οδηγικής παιδείας που μαστίζει την ήδη ταλαιπωρημένη κοινωνία μας.

Οι δικαιολογίες πολλές και γνωστές: «Για 200 μέτρα τι πειράζει;», «Δεν πάω συνέχεια από τη Λ.Ε.Α. μωρέ, απλά όλοι πάνε αριστερά και προσπερνάω καμιά φορά από `κει» και άλλα τέτοια, όπως επίσης και η κλασική ελληνική νοοτροπία του ότι ποτέ δεν θα συμβεί κάτι σε εμάς για να χρειαστούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη Λ.Ε.Α.. Επίσης, το πρόβλημα εκτείνεται και στη μη επιβολή κυρώσεων από τις Αρχές για την εν λόγω παράβαση.
O χρήστης του Twitter ο οποίος ανέβασε την φωτογραφία σχολίασε: Το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου, ελπίζω όχι και τελευταία.

Τροχαία παίρνει πινακίδες από οδηγούς που οδηγούν στη ΛΕΑ της Κορίνθου – Αθηνών. Το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου, ελπίζω όχι και τελευταία.
©Dimitris Spyropoulos
Ωστόσο, η αρχή για την αλλαγή αυτής της κατάστασης έγινε χθες από τη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Αθηνών, όπου οι τροχονομικές Αρχές «ξήλωσαν» πινακίδες από αρκετά αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στη Λ.Ε.Α..
Η φωτογραφία έρχεται από χρήστη του Twitter που περνούσε από το σημείο τη στιγμή που οι δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονταν εν δράσει και φαίνεται ξεκάθαρ


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τροχαία παίρνει πινακίδες από οδηγούς που οδηγούν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης της Κορίνθου-Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top