• ΡΟΗ

  8 Ιουν 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 8 Ιουν 2018 - 9:18 μ.μ.

  Επίθεση Μπερίσα κατά Καμμένου: «Σε βάρος της Αλβανίας θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα η Ελλάδα»

  Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα είπε την Πέμπτη ότι το νέο Σύμφωνο για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου δε αφήνει χώρο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.
  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπερίσα, αυτές οι εξελίξεις βλάπτουν την Αλβανία γεγονός το οποίο υποστηρίζουν και άλλες πηγές και ότι πρόκειται για μια πράξη εθνικής προδοσίας από την πλευρά της  αλβανικής κυβέρνησης.
  «Οι Έλληνες με έναν πολύ υποκριτικό τρόπο και αλαζονική στάση επέδωσε στην Αλβανία το σύμφωνο και δήλωσε: Πάρτε το και δεν υπάρχουν σχόλια και ούτε χώρος για συζήτηση σχετικά με αυτό».
  «Έτσι δεν μπορούν να σχολιάσουμε ούτε να συζητήσουμε κάτι» είπε ο Μπερίσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έξω από την αλβανική Βουλή.
  Και πρόσθεσε ότι καθ’ολη τη διάρκεια του σχεδιασμού του συμφώνου η ελληνική πλευρά δεν επέτρεψε να χρησιμοποιούνται οι λέξεις παραχωρήσεις και δικαιοσύνη σε ότι αφορά την οικονομία.
  Επιπλέον, ο Μπερίσα είπε ότι ένα μέρος των Αλβανών διαπραγματευτών απέρριψε το σύμφωνο όταν δύο από αυτούς πρόδωσαν το έθνος ενώ κατηγόρησε τον τωρινό σοσιαλιστή πρόεδρο Έντι Ραμά ότι απειλεί τους Αλβανούς διαπραγματευτές.
  Όσον αφορά την δήλωση του Καμμένου για επέκταση των χωρικών υδάτων και εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου ο Μπερίσα είπε ότι κύριος Καμμένος μαρτυρεί από μόνος τους τους ισχυρισμούς τους, γράφει το tiranatimes.com
  «Ο Καμμένος λέει ότι η Ελλάδα θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σε βάρος ποιας χώρας θα το κάνει αυτό; Είναι φανερό , σε βάρος της Αλβανίας» είπε ο Μπερίσα.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Επίθεση Μπερίσα κατά Καμμένου: «Σε βάρος της Αλβανίας θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα η Ελλάδα» Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top