26 Ιουν 2018
- Δημοσιεύτηκε - 26 Ιουν 2018 - 10:45 π.μ.

7 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνετε Στον Εαυτό Σας Πριν Δημοσιεύσετε ΦΩΤΟ Των Παιδιών Σας Online

Αν η απαντήσετε «ναι» στις ερωτήσεις, τότε θα πρέπει να στεφτείτε διπλά πριν δημοσιεύσετε κάτι στα social media.
Στις μέρες μας τα posts με τα παιδιά και τα κατορθώματά τους, είναι κάτι που βλέπεις καθημερινά.
Το να μοιράζεται κάποιος τις περιπέτειές του (μάλλον να παραμοιράζεται τις περιπέτειές του όπως γράφει και η Jeannette Kaplun στο babble.com), στα social media και ειδικά στο Instagram, είναι κάτι αναπόφευκτο για τους γονείς.
«Κάποιοι γονείς που ξέρω αποφάσισαν να μη δημοσιεύουν τίποτε απολύτως από την καθημερινότητα των παιδιών τους. Σέβομαι την απόφασή τους αλλά για εμένα, θα ήθελα να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία αντί να την πολεμούμε. Ως μαμά και blogger με οικογένεια που μένει μίλια μακριά της, αγκαλιάζω με ανοιχτές αγκάλες την ευκαιρία να κρατώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα ενημερωμένα με τις περιπέτειες και τα ορόσημα των παιδιών μου. Ορισμένες στιγμές αποθανατίζονται στο Facebook, άλλες στο Instagram και μερικές ιδιωτικές στιγμές στο Whatsapp», αναφέρει η Jeannette και συνεχίζει.
«Ωστόσο, καθώς τα παιδιά μου μεγαλώνουν και ανησυχούν για το τι βλέπουν οι φίλοι τους και τι όχι, έχω μάθει να σέβομαι τα όριά τους και είμαι πολύ πιο προσεκτική σε ό, τι δημοσιεύω. Συνήθως, ζητάω την έγκρισή τους και αυτό γιατί όπως ανέφερα, πολλοί από τους φίλους τους με ακολουθούν στα κοινωνικά μέσα. Τρομακτικό αλλά αληθινό!»
Η ίδια πιστεύει ότι πραγματικά μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και ιστορίες με τα παιδιά σας στο διαδίκτυο αρκεί να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις. Αν η απάντηση είναι «ναι» στις ερωτήσεις, τότε θα πρέπει να στεφτείτε διπλά πριν δημοσιεύσετε κάτι στα social media.
Δείτε στη συνέχεια τις ερωτήσεις:

Αυτό που θα δημοσιεύσω θα ντροπιάσει το παιδί μου; (Μην σκέφτεστε το τώρα μόνο σκεφτείτε και το μετά, όταν ενηλικιωθεί. Τα ποστ δεν διαγράφονται έτσι απλά… μένουν)

Μήπως το κάνω για να το τιμωρήσω; (Πριν δημοσιεύσετε κάτι για να «πάρει το μάθημά του» καλύτερα σκεφτείτε μια άλλη εναλλακτική ιδέα ως συνέπεια των πράξεών του)

Μήπως αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες; (Μήπως φαίνεται σε ποιο σχολείο πάει, σε ποια σχολή χορού ή ο,τιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άγνωστο ώστε να έχει πρόσβαση στο παιδί σας;)

Ζήτησα την άδεια των άλλων γονιών πριν δημοσιεύσω φωτογραφίες των παιδιών τους; (Πολλοί γονείς δεν νοιάζονται, κάποιοι όμως δεν θέλουν το παιδί του να φαίνεται σε οποιαδήποτε φωτογραφία)

Θα νιώσω περίεργα αν κάποιος εκτυπώσει τη φωτογραφία του παιδιού μου που δημοσίευσα; (Αν κάτι θέλετε να το κρατήσετε μόνο για εσάς, μην το δημοσιεύετε καθόλου)

Μήπως αυτή η φωτογραφία κάνει τους φίλους του παιδιού μου να το κοροϊδέψουν ή να γελάσουν μαζί του;
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: 7 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνετε Στον Εαυτό Σας Πριν Δημοσιεύσετε ΦΩΤΟ Των Παιδιών Σας Online Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top