• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  30 Ιουν 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 30 Ιουν 2018 - 4:30 μ.μ.

  4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη σεξουαλική έλξη

  Είναι γνωστό ότι η σεξουαλική έλξη επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, οι  οποίοι επιδρούν άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και οι παρακάτω:
  1. Ελκόμαστε από ανθρώπους που μας θυμίζουν τους γονείς μας
  Αν και αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ελκόμαστε, έστω και ελάχιστα, από τη μητέρα ή τον πατέρα μας, δείχνει ότι η προσοχή μας επικεντρώνεται σε οικείες προσωπικότητες. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που μας φροντίζουν από νωρίς στη ζωή διαμορφώνουν την έλξη μας προς τους ανθρώπους αργότερα.
  Μια μελέτη του 2013 διαπίστωσε, επίσης, ότι το επίπεδο της έλξης θα μπορούσε να βασίζεται στην ηλικία που είχαν οι γονείς μας, όταν μας έφεραν στον κόσμο. Η μελέτη, η οποία διεξήχθη σε 2278 άτομα, ηλικίας άνω των 25 ετών, διαπίστωσε ότι η ηλικιακή ομάδα, την οποία οι συμμετέχοντες έβρισκαν πιο ελκυστική, ήταν αυτή που είχαν οι γονείς τους όταν τους απέκτησαν.
  2. …αλλά και από αυτούς που μας μοιάζουν
  Μια μελέτη του 2010 διαπίστωσε ότι, εκτός του ότι ελκόμαστε από όσους μοιάζουν με τα μέλη της οικογένειάς μας, προτιμούμε επίσης αυτούς που μοιάζουν σ’ εμάς τους ίδιους. Κατά τη διάρκεια των τριών πειραμάτων, δόθηκαν στους συμμετέχοντες φωτογραφίες από αγνώστους, φωτογραφίες αγνώστων που αντικαταστάθηκαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με φωτογραφίες των ιδίων και φωτογραφίες των γονέων τους που ανήκουν στο αντίθετο φύλο, αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι φωτογραφίες των ξένων που αντικαταστάθηκαν από τις δικές τους, κρίθηκαν οι πιο ελκυστικές σεξουαλικά από τους συμμετέχοντες.

  Ίσως σας ενδιαφέρουν

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη σεξουαλική έλξη Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top