• ΡΟΗ

  15 Μαΐ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 15 Μαΐ 2018 - 4:34 μ.μ.

  Renault Level Up: Πλούσιος εξοπλισμός με χαμηλότερη τιμή

  Τα Renault Twingo, Clio και Clio Sport Tourer έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, χάρη σε μία σειρά σύγχρονων προϊοντικών χαρακτηριστικών, τα οποία προσδίδουν στο κάθε μοντέλο μοναδικά πλεονεκτήματα. Το Twingo, το πιο προηγμένο και ευέλικτο 5θυρο αυτοκίνητο πόλης και τα Clio, με τον σχεδιασμό και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα τους, προσφέρουν πρακτικότητα, άνεση, ασφάλεια, αλλά και υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
  Η Tεορέν Motors, εγκαινιάζει το πρόγραμμα Renault Level Up* μέσω του οποίου οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τα παραπάνω μοντέλα με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό σε χαμηλότερη τιμή.
  Renault-LEVEL-UP-(3)
  Ουσιαστικά ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με την τιμή που ισχύει για την χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression). Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (στα Clio), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν. Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio.
  Renault-LEVEL-UP-(1)
  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της μάρκας, βρίσκονται στο επίσημο δίκτυο διανομέων Renault.
  Renault-LEVEL-UP-(2)
  Νίκος Τσάδαρης

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Renault Level Up: Πλούσιος εξοπλισμός με χαμηλότερη τιμή Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top