31 Μαΐ 2018
- Δημ.- 31 Μαΐ 2018 - 11:15 π.μ.

Κουράστηκε από τους «χασομέρηδες» υποψήφιους αγοραστές κι έκανε κάτι άλλο

Ένας Βρετανός ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ για να πουλήσει το σπίτι του που είπε να παρατήσει τις επισημότητες των κτηματομεσιτικών γραφείων και να το βγάλει σε δημοπρασία στο eBay!
Αυτά έπαθε ο Chris Pollitt που πουλά το τριώροφο σπίτι του στο βρετανικό Ντέρμπισαϊρ σε ηλεκτρονική δημοπρασία, όταν είδε πως όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές ήθελαν απλώς να του ρίξουν μια ματιά, χωρίς να έχουν φυσικά πρόθεση να το αποκτήσουν.
«Είναι στην αγορά εδώ και 6 μήνες», είπε σε τοπικό μέσο, «και σε αυτόν τον καιρό είχα 8-9 επισκέψεις, αλλά μπορούσες να πεις αμέσως πως κανείς τους δεν ήταν σοβαρός. Από τη στιγμή που το έβαλα στο eBay, είχα μερικά μηνύματα και όλοι μοιάζουν να ενδιαφέρονται πιο σοβαρά να το αγοράσουν από το να έρθουν απλώς να του ρίξουν μια ματιά».
bof09isb
Είπε έτσι να δοκιμάσει το eBay και παρά το γεγονός ότι οι προσφορές κινούνται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα για το σπίτι του, ολοένα και ανεβαίνουν…
hys0yc3s

loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Κουράστηκε από τους «χασομέρηδες» υποψήφιους αγοραστές κι έκανε κάτι άλλο Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top