• ΡΟΗ

  11 Μαΐ 2018
  - Istioforos news, 11 Μαΐ 2018 - 6:25 μ.μ.

  Επιστολή Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές: «Φέραμε ξένους για να σας προστατεύσουμε»!

  Στην επιστολή του γίνεται σαφές ότι δεν αίρει την εμπιστοσύνη του με την πρόσκληση σε ξένους διαιτητές αλλά επιχειρεί να τους προστατεύσει κόντρα στο κλίμα πώλωσης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα μεταξύ των δύο αυριανών αντιπάλων.
  Αναλυτικά η επιστολή του Πορτογάλου αρχι-διαιτητή
  Αγαπητοί Διαιτητές, Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές,
  Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου.
  Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς.
  Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Επιστολή Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές: «Φέραμε ξένους για να σας προστατεύσουμε»! Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top