• ΡΟΗ

    24 Μαΐ 2018
    - Istioforos news, 24 Μαΐ 2018 - 7:00 π.μ.

    Πέννες Arrabbiata, καυτερές

    Η κλασική ιταλική συνταγή, στην αυθεντική της εκδοχή. Αξιοποιήστε τις φρέσκες ντομάτες της εποχής και μη φοβάστε το τσίλι!
    Υλικά
    • 200 γραμμάρια πέννες
    • 1 πιπερίτσα τσίλι
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • 1 κρεμμύδι
    • 250 γραμμάρια ντομάτες +λίγη πάστα ντομάτα
    • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
    • 5 φετούλες μπέικον
    • Μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι
    • Αφθονη παρμεζάνα ή πεκορίνο

    Εκτέλεση
    • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπερίτσα (όση αντέχετε)
    • Κόψτε σε χοντρά κομμάτια τις ντομάτες και το μπέηκον
    • Σε τηγάνι, ροδίστε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μπέηκον και το τσίλι
    • Προσθέστε τις ντομάτες και μια κουταλιά πάστα ντομάτα
    • Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, αφήστε να σιγοβράσει για 40 λεπτά
    • Βράστε τα μακαρόνια όπως λέει το πακέτο
    • Προσθέστε τα, όταν βράσουν, στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατέψτε καλά, προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό
    • Περιχύστε άφθονο τριμμένο τυρί και σερβίρετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • loading...
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πέννες Arrabbiata, καυτερές Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

    Scroll to Top