30 Μαΐ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 30 Μαΐ 2018 - 6:52 μ.μ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ανάβαση Πάρνηθας

Η «2η Ανάβασης Πάρνηθας» της ΦΙΛΠΑ πέρασε στην ιστορία ως μια ακόμη απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση. Η εκδήλωση που προσμετρά στο Κύπελλο ΦΙΛΠΑ, είχε και το ανάλογο ενδιαφέρον για τα 54 πληρώματα που έλαβαν μέρος.
Οι συμμετέχοντες με ιστορικά αυτοκίνητα από 30 έως και 100 ετών, συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, στις 10 το πρωί της Κυριακής όπου παρέμειναν για τον τεχνικό έλεγχο και για να τα θαυμάσει το κοινό. Στον ίδιο χώρο συγκεντρώθηκαν και ιστορικά αυτοκίνητα της λέσχης ORCA, που διοργάνωσαν μια στατική εκδήλωση ιστορικών οχημάτων.
nfnbzd3g
Στις 11 έλαβε εκκίνηση το πρώτο αυτοκίνητο για τις ειδικές δοκιμασίες ακριβείας που ήταν σχεδιασμένες πάνω στη θρυλική διαδρομή της πάλαι ποτέ διεθνούς (μετρούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) ανάβασης.
Το αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ειδικές δοκιμασίες στο Regency Casino Mont Parnes, όπου τα οχήματα συγκεντρώθηκαν για ανασυγκρότηση.
Στη συνέχεια οι αγωνιζόμενοι επέστρεψαν στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες όπου ολοκληρώθηκε η αγωνιστική διαδικασία σε… τοπική ταβέρνα.
cjyqpn06
Νικητές στη κατηγορία Regularity αναδείχτηκαν:
1. Χρυσανθόπουλος Ν. – Χρυσανθόπουλος Σ.
2. Βοτζάκης Π.- Ρέκκας Α.
3. Παπανικήτας Β. – Τσούτσας Β.
Νικητές στη κατηγορία Touring αναδείχτηκαν:
1. Λαλούσης Η. – Ραπατζίκος Κ.
2. Μπιρλιράκης Β. – Μπιρλιράκη Ε.
3. Αλεβιζόπουλος Γ. – Παλύβος Ν.
Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι, το πλήρωμα Φωτεινόπουλος Τ. – Χατζηκωνσταντίνου Χ. που συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού, πέτυχαν την καλύτερη επίδοση με μόλις 3’’ ποινής.
Νίκος Τσάδαρης


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ανάβαση Πάρνηθας Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top