24 Μαΐ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 24 Μαΐ 2018 - 11:30 π.μ.

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!Το 1974 η ανθρωπότητα έστειλε αυτό το μήνυμα στο διάστημα, το 2001 λάβαμε την απάντηση (ΦΩΤΟ)

Το 1974, πραγματοποιήθηκε μια εκπομπή από το πρόγραμμα SETI (γνωστό ως το μήνυμα «Arecibo»). O Carl Sagan και οι συνεργάτες του έστειλαν στο διάστημα ένα μήνυμα μέσω ραδιοκυμάτων σε μια ειδική τελετή για να γιορτάσουν την αναδιαμόρφωση του ραδιοτηλεσκόπιου του Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο. Ήταν η πιο ισχυρή εκπομπή που εστάλη ποτέ σκόπιμα στο διάστημα. Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε ένα σύμπλεγμα αστέρων που βρίσκεται περίπου 25.000 έτη φωτός μακριά, και αποτελούταν από μια εικαστική σύνθεση.
Το ραδιοφωνικό σήμα απεικονίζει τη θέση του πλανήτη μας στο ηλιακό μας σύστημα, τις βασικές αρχές των μαθηματικών και της επιστήμης μας, και την κεραία της NASA που χρησιμοποιήθηκε για τη μετάδοση του σήματος, με την ελπίδα ότι θα ερμηνευθεί από μια εξωγήινη νοημοσύνη. Το μήνυμα περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τα ανθρώπινα όντα, όπως η φυσική μας εμφάνιση και τον κώδικα του DNA. Το σήμα ήταν ένα εκατομμύριο φορές ισχυρότερο από την τυπική τηλεοπτική μετάδοση. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στη φωτογραφία του εξωφύλλου του άρθρου (παραπάνω).
21 χρόνια αργότερα, το 2001, το φαινόμενο των αγρογλυφικών απέκτησε κάποια ιδιαίτερη προσοχή, όταν ένα σχέδιο με τη μορφή απάντησης στην ραδιοεκπομπή του 1974, εμφανίστηκε δίπλα στο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της Βρετανίας, το Chilbolton, και παρατηρητήριο, την έδρα του μεγαλύτερου στον κόσμο και πλήρως κατευθυνόμενου μετεωρολογικού ραντάρ. Είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά αγρογλυφικά που εμφανίστηκαν ποτέ, ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε ότι αυτό έγινε από άνθρωπο ή εξωγήινη νοημοσύνη.

Πάνω απ ‘είναι μια εικόνα που φαίνεται να είναι η απάντηση στο μήνυμα που έστειλε το 1974 η NASA (βλέπε φωτογραφία στο εξώφυλλο). Μόνο που αυτή τη φορά, το μήνυμα περιγράφει ένα διαφορετικό ηλιακό σύστημα, μια εικόνα του αποστολέα (ακριβώς όπως στο αρχικό μήνυμα της NASA), μη ανθρώπινο DNA, και μια κεραία μικροκυμάτων, αντί για την κεραία ραδιοκυμάτων που απεικονίζεται στη δική μας.
Μια απλή αναζήτηση στο Google, θα είναι αρκετή, εάν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες. Γράφτηκε ότι ήταν φάρσα, όπως χαρακτηρίζονται και τα περισσότερα αγρογλυφικά στα μμε.
Το πρόσωπό που βλέπουμε εκεί εμφανίστηκε τρεις ημέρες πριν από την ορθογώνια εικόνα. Το πρόσωπο αντιπροσώπευε μια νέα τεχνική κατά την παραγωγή των αγρογλυφικών, μια τεχνική οθόνη που χρησιμοποιείται επίσης για την εκτύπωση ενός προσώπου σε ένα κομμάτι χαρτί.
Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι το σήμα της κεραίας μικροκυμάτων σε αυτό το αγρογλυφικό εμφανίστηκε επίσης πριν από ένα χρόνο, ακριβώς στο ίδιο χωράφι.
Μπορείτε να δείτε μια εικόνα τoυ ακριβώς από κάτω.

Το μήνυμα του Arecibo που εστάλη στο διάστημα ήταν σε δυαδικό σύστημα, και σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε ως πηγή σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας), με τίτλο «Τ κλειδί για τα Εξωγήινα Μηνύματα». Αυτό το έγγραφο αποκαλύπτει ότι μια σειρά από 29 μηνύματα ελήφθησαν από το διάστημα, τα οποίο επίσης φαίνονται να είναι σε κάποια δυαδική μορφή. Μπορείτε να δείτε αυτό το έγγραφο στο επίσημο σάιτ της NSA. Ο τίτλος και μόνο του εγγράφου είναι αρκετά σοκαριστικός με δεδομένο το γεγονός ότι έρχεται κατ ‘ευθείαν από την NSA.
xorisorianews.gr


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!Το 1974 η ανθρωπότητα έστειλε αυτό το μήνυμα στο διάστημα, το 2001 λάβαμε την απάντηση (ΦΩΤΟ) Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top