• ΡΟΗ

  17 Μαΐ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 17 Μαΐ 2018 - 5:09 μ.μ.

  Η Περιφέρεια ανακοίνωσε την κατασκευή δρόμου στο Πέραμα- Στο 1,3 εκατ. ευρώ το κόστος του έργου

  Την κατασκευή της οδού Αρεοπόλεως στον Δήμο Περάματος, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

  Το έργο, προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και αφορά σε μια περιφερειακή οδό του 'Ανω Περάματος, η οποία συνδέεται με την Περάματος - Λεωφόρο Σχιστού και αποτελεί τη 2η οδό διαφυγής σε περίπτωση ατυχήματος στην περιοχή, που συγκεντρώνει δεξαμενές καυσίμων. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε μήκος περίπου 400 μέτρων με γενικές εκσκαφές και καθαιρέσεις κτισμάτων, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, οδοστρώματος από σκυρόδεμα καθώς και κρασπέδων και πεζοδρομίων.

  Στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η ασφάλεια των πολιτών, η βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου του Δήμου καθώς και τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε δομές της περιοχής (όπως ο παιδικός σταθμός Αγίας Παρασκευής).

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Η Περιφέρεια ανακοίνωσε την κατασκευή δρόμου στο Πέραμα- Στο 1,3 εκατ. ευρώ το κόστος του έργου Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top