5 Απρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 5 Απρ 2018 - 12:14 μ.μ.

Πώς θα κινηθούν τις μέρες του Πάσχα τα μέσα μαζικής μεταφοράς


Τροποποιούνται για τις επόμενες ημέρες τα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, λόγω των γιορτών του Πάσχα. Σύμφωνα με ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ισχύουν τα παρακάτω:
6/4/2018 Μ. Παρασκευή: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:
-Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής
-Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
7/4/2018 Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής & αργιών με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:
-Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
-Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου (π.χ 100).
Το Μ. Σάββατο 7/4/2018 τα λεωφορεία θα αποσυρθούν στα αμαξοστάσια στις 23:00
8/4/2018 Κυριακή του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής & αργιών ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα Κυριακής & αργιών
9/4/2018 Δευτέρα του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής & αργιών ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα Κυριακής & αργιών
10/4/2018 Τρίτη του Πάσχα: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:
-Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής
-Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
Για τις συχνότητες δρομολογίων κατά τις ημέρες των εορτών για το Μετρό γραμμές 1, 2 και 3 και τις γραμμές Τραμ, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από τον ακόλουθο σύνδεσμο.
Υπενθυμίζουμε πώς οι εργαζόμενοι στο μετρό προχωρούν την Τρίτη 10 Απριλίου σε στάση εργασίας. Οι συρμοί των Γραμμών 2 και 3 δεν θα εκτελούν δρομολόγια από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 το πρωί.
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Πώς θα κινηθούν τις μέρες του Πάσχα τα μέσα μαζικής μεταφοράς Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top