5 Απρ 2018
- Upd - 5 Απρ 2018 - 1:15 μ.μ.

Mε υβριδικό σύστημα το πρώτο SUV της Ferrari

Σε τρία χρόνια αναμένεται το λανσάρισμα του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από το νέο μοντέλο που ετοιμάζουν οι Ιταλοί.


Το SUV της Ferrari θα παρουσιαστεί το 2021 και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του FCA Group, Sergio Marchionne, είναι ένα project που θα ενισχύσει το image της φίρμας και θα αποφέρει κέρδη στα ταμεία της.
Στο τομέα της σχεδίασης περιμένουμε ένα αμάξωμα με δυναμικές γραμμές & πολλά στοιχεία από τη νέα 812 Superfast. Στόχος των Ιταλών είναι να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί σε εμφάνιση την άρτι αφιχθείσα Lamborghini Urus.

To αποκλειστικά τετρακίνητο ιταλικό μοντέλο θα χρησιμοποιεί μια νέα πλατφόρμα και πιθανότατα θα συνδυάζεται με δύο μηχανικά σύνολα.  Ένα ατμοσφαιρικό V12 6,2 λίτρων και ένα τούρμπο V8 3.900 κυβικών εκατοστών με απόδοση στα 650 άλογα περίπου. Στη δεύτερη περίπτωση δεν αποκλείεται το μοτέρ να συνδυάζεται με μια plug-in υβριδική αρχιτεκτονική για μεγαλύτερη απόδοση και λιγότερους ρύπους. Τέλος, να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2019 και μετά, όλα τα μοντέλα της Ferrari αναμένεται να αποκτήσουν hybrid εκδόσεις.
protothema.gr


loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Scroll to Top