• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  5 Απρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 5 Απρ 2018 - 3:52 μ.μ.

  Σημαντικές συναντήσεις του προέδρου του INSULEUR στη Μάλτα

  Σημαντικούς παράγοντες του Επιμελητηρίου του Gozo και κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κυβέρνησης της Μάλτας συνάντησε ο Πρόεδρος του INSULEUR Γιώργος Μπενέτος κατά την επίσκεψη στου στην Μάλτα στις 26 Μαρτίου 2018.
  Με αφορμή την επερχόμενη ανάληψη της Προεδρίας του INSULEUR από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Gozo, Joe Gregh, ο Γιώργος Μπενέτος έκανε εκτενή ενημέρωση στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου του Gozo για τους τρόπους λειτουργίας του Δικτύου, τις δράσεις που ανέλαβε κατά την τετραετή θητεία του, για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες καθώς επίσης για όλα τα θέματα που αφορούν τη νησιωτική ανάπτυξη.
  Στη συνέχεια είχε συνάντηση με την Γ.Γ. της Ο.Κ.Ε. της Μάλτα Sylvia Gauzi, φίλη και υποστηρίκτρια του INSULEUR από την θητεία της ως μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της νέας προεδρίας και του INSULEUR γενικότερα.
  Τέλος η επιμελητηριακή αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων Aaron Farrugia η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του τελευταίου που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις δράσεις και θέσεις του INSULEUR και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της επερχόμενης Προεδρίας για ότι χρειαστεί.
  Ο απερχόμενος πρόεδρος του INSULEUR Γιώργος Μπενέτος αφενός μεν επεσήμανε πως «η ικανοποίηση για τις συναντήσεις αυτές είναι αμοιβαία τόσο για την παρούσα όσο και την επόμενη διοίκηση του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ε.Ε. το έργο της οποίας θα αποτελέσει συνέχεια του δικού της » ενώ τόνισε επίσης πως «οι δράσεις του INSULEUR για την νησιωτικότητα θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν στην ατζέντα του Δικτύου και στη συνέχεια ώστε τα ευρωπαϊκά νησιά να συνεχίσουν να αποκομίζουν και το επόμενο χρονικό διάστημα τα επιχειρηματικά , οικονομικά αλλά και όχι μόνον οφέλη που προκύπτουν από αυτές».  Ίσως σας ενδιαφέρουν

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σημαντικές συναντήσεις του προέδρου του INSULEUR στη Μάλτα Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top