13 Απρ 2018
- Upd - 13 Απρ 2018 - 6:33 π.μ.

Νίκη της Fabia R5 στη WRC 2 του Ράλι Κορσικής

Μία Skoda Fabia R5, με πλήρωμα τους Γιαν Κοπέτσκυ / Πάβελ Ντρέσλερ (Jan Kopecký / Pavel Dresler) τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία WRC 2 του Ράλι Κορσικής. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ στην πρώτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος οδηγών στη WRC 2, μετά από 4 αγώνες (από τους 13 συνολικά) στο καλεντάρι για το 2018.
RALLY FRANCE SKODA FABIA R5  (1)

Το άλλο πλήρωμα της ομάδας, οι νεαροί Νορβηγοί Όλε Κρίστιαν Βέιμπι / Στιγκ Ρούνε Σκιάρμοεν (Ole Christian Veiby / Stig Rune Skjærmoen) πέτυχαν δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο ειδικής και έχασαν για μόλις 1,8 δευτερόλεπτα μία θέση στο βάθρο, στο οποίο ανέβηκε ένας άλλος οδηγός με Fabia R5, ο Ιταλός ιδιώτης οδηγός Fabio Adolfi.


Γεγονός είναι πως η Skoda Motorsport είχε μία συνολικά εντυπωσιακή παρουσία με τις Fabia R5 στην Κορσική, αφού τα αυτοκίνητα τερμάτισαν στις 4 από τις πρώτες 5 θέσεις στην κατάταξη της WRC 2, μάλιστα με δύο από αυτά σε χέρια ιδιωτών οδηγών.


Φυσικά, τα τελικά αποτελέσματα του Ράλι Κορσικής ενθουσίασαν τον επικεφαλής της ομάδας Μίχαλ Χραμπάνεκ (Michal Hrabánek), ο οποίος δήλωσε πως: «Η τέλεια σαιζόν μας συνεχίζεται, μιας και πλέον με τους Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ και Τίντεμαντ / Άντερσσον έχουμε τις θέσεις 1 και 2 της γενικής κατάταξης της κατηγορίας WRC 2».

Ο επόμενος αγώνας είναι το Ράλι Αργεντινής, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Απριλίου.
Νίκος Τσάδαρης


loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Scroll to Top