• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  4 Απρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 4 Απρ 2018 - 7:30 π.μ.

  Εντός του έτους προσλήψεις στα Επιμελητήρια μέσω ΑΣΕΠ

  Στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις και την ελληνική οικονομία αναφέρθηκε ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρης Αυλωνίτης στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, ο γενικός γραμματέας ανακοίνωσε ότι είναι ζήτημα ημερών η υπογραφή για τους προϋπολογισμούς και το θέμα των περιφερειακών συμβουλίων αναμένεται να ολοκληρωθεί αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ το μείζον ζήτημα των οφειλών προς το ΓΕΜΗ που έθεσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο κ. Αυλωνίτης είπε ότι θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα με στόχο να βρεθεί μία ισορροπημένη λύση.

  Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε να βρεθεί μία λύση και στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των επιμελητηρίων, καθώς δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κινητικότητας και ο γενικός γραμματέας ανέφερε ότι μέσα στο έτος θα ξεκινήσει διαδικασία προσλήψεων, μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την ανάγκη επικαιροποίησης των οργανογραμμάτων των επιμελητηρίων, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την επιχειρηματικότητα, τις πιθανότητες βελτίωσης του επιμελητηριακού νόμου αλλά και το θέμα των Κυριακών, με τον κ. Αυλωνίτη να αναφέρεται στις πιέσεις που ασκήθηκαν από τους δανειστές και στην πρόθεση του να διεξαχθεί ένας ειλικρινής διάλογος για να βρεθεί ένα βιώσιμο σύστημα.

  Τέλος, ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε από τον κ. Αυλωνίτη τη συνδρομή του στην προσπάθεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προκειμένου να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά προβλήματα και να βρεθεί ένα νέο σύγχρονο κτίριο όπου θα μετεγκατασταθούν οι υπηρεσίες του.

  Ίσως σας ενδιαφέρουν

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Εντός του έτους προσλήψεις στα Επιμελητήρια μέσω ΑΣΕΠ Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top