14 Απρ 2018
- Upd - 14 Απρ 2018 - 6:00 μ.μ.

Brad Pitt: Βγαίνει με καθηγήτρια που μοιάζει με την Jolie; Τι αποκαλύπτουν φίλοι του

Έπειτα από το χωρισμό του από την Angelina Jolie το Σεπτέμβριο του 2016, ο Brad Pitt έμεινε μακριά από τα φώτα της επικαιρότητας, με την οικογένεια και τους φίλους να τον στηρίζουν.
Πλέον, μπορεί να έχει κερδίσει έναν καινούργιο υποστηρικτή: Ο 54χρονος ηθοποιός έχει συναντηθεί αρκετές φορές με την επιτυχημένη αρχιτέκτονα και καθηγήτρια του φημισμένου πανεπιστημίου ΜΙΤ, Neri Oxman, την οποία έχει γνωρίσει σύμφωνα με ρεπορτάζ μέσω ενός αρχιτεκτονικού πρότζεκτ. «Του αρέσουν γυναίκες που τον προκαλούν με κάθε τρόπο, ειδικότερα στο διανοητικό κομμάτι» λέει πρόσωπο κοντά στον ηθοποιό –που λατρεύει την τέχνη και το σχέδιο. Το ίδιο πρόσωπο προσθέτει πως ο Pitt και η Oxman είναι απλώς φίλοι. Αλλά μια άλλη πηγή σημειώνει πως ο ηθοποιός ταξιδεύει συχνά στην Ανατολική Ακτή. Βρέθηκε σε μάθημα της Oxman το περασμένο φθινόπωρο και έχει εντοπιστεί στο ΜΙΤ μερικές εβδομάδες αργότερα. «Του πήρε αρκετό καιρό να βγει ραντεβού, αλλά το κάνει τώρα» αναφέρει η πηγή. «Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για κάποια συγκεκριμένη κοπέλα», προσθέτει.
Παρόλο που ο Pitt και η Jolie ακόμη διαπραγματεύονται τους όρους του διαζυγίου και την επιμέλεια των έξι παιδιών τους –Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 11, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 9- ο ηθοποιός άρχισε να συμπεριφέρεται «περισσότερο σαν τον παλιό χαρούμενο και γοητευτικό Brad», λέει η πηγή. Προς το παρόν έχει να συμπρωταγωνιστήσει με τον Leonardo DiCaprio στο επόμενο φιλμ του Quentin Tarantino για την οικογένεια Manson, με τίτλο Once upon a Time in Hollywood,  και μοιάζει να επιστρέφει στην κοινωνική ζωή. «Ο χωρισμός ήταν πολύ στενάχωρος και σοκαριστικός για εκείνον, αλλά έχει ξεκινήσει να φροντίζει ξανά τον εαυτό του», προσθέτει το ίδιο πρόσωπο. «Μοιάζει πολύ, πολύ χαρούμενος».
Η γεννημένη στο Ισραήλ 42χρονη αρχιτέκτονας, διδάσκει στο MIT Media Lab και εκθέτει τη βιολογικά εμπνευσμένη δουλειά της σε μουσεία ανά τον κόσμο. Έχει ένα διαζύγιο και έχει συνδεθεί ερωτικά με τον δισεκατομμυριούχο Bill Ackman. «Είναι πολύ φιλόδοξη» λέει πρόσωπο που τη γνωρίζει. «Και λάμπει. Σαν σταρ».
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.


loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Scroll to Top