• ΡΟΗ

  17 Απρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 17 Απρ 2018 - 1:15 μ.μ.

  Εύκολοι τρόποι για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές από τα πλαστικά τάπερ. Ξύδι, σόδα, ακόμη και χαρτί (βίντεο)

  Τα πλαστικά τάπερ απορροφούν τις μυρωδιές των φαγητών που είχαν αποθηκευτεί στο εσωτερικό τους, γιατί είναι κατασκευασμένα από πορώδες πλαστικό.

  Ωστόσο, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να καθαρίζονται χωρίς να μένει η μυρωδιά.
  Με υλικά που έχετε στο σπίτι, οι μυρωδιές μπορούν να εξαφανιστούν.
  Ξύδι: Δοκιμάστε να πλύνετε στο χέρι με ζεστό νερό το τάπερ. Στη συνέχεια βάλτε μέσα ξύδι και αφήστε το για μερικά λεπτά. Αφαιρέστε το ξύδι και πλύνετε ξανά. Οι οσμές θα έχουν εξαφανιστεί. Το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε νιπτήρες ή νεροχύτες, καθώς έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.
  Αλάτι: Βάλτε αλάτι μέσα στο τάπερ που πλύνατε και κλείστε το καπάκι. Αφήστε το για μερικές ώρες. Όταν το ξανανοίξετε, οι μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί. Θα την έχει απορροφήσει με φυσικό τρόπο το αλάτι.
  Μαγειρική σόδα: Επειδή τα φαγητά που έχουν αποθηκευτεί για καιρό σε ένα πλαστικό τάπερ αφήνουν μια δυσάρεστη μυρωδιά που δεν φεύγει εντελώς με το πλύσιμο, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη η μαγειρική σόδα. Πλύνετε το τάπερ και βάλτε μέσα μαγειρική σόδα. Όσο περισσότερο την αφήσετε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.
  Λεμόνι: Αν δεν έχετε σόδα, βάλτε στο τάπερ στυμμένο λεμόνι. Αφήστε το να δράσει για περίπου μια ώρα και στη συνέχει τρίψτε μέσα-έξω μ τη λεμονόκουπα. Οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν.
  Ένα ακόμη κόλπο που απομακρύνει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές από τα πλαστικά τάπερ, είναι η χρήση χαρτιού. Τσαλακώστε μια απόδειξη που δεν χρειάζεστε, ένα κομμάτι εφημερίδας ή ένα χαρτί τετραδίου. Τοποθετήστε το μέσα στο τάπερ και κλείστε το καπάκι.
  Όταν το ξανανοίξετε, δεν θα υπάρχει μυρωδιά ή λιπαρότητα. Αφήστε το χαρτί μέσα στο τάπερ για περίπου μισή ώρα.
  Είναι επίσης αποτελεσματικό, για την εξάλειψη των οσμών αλλά και για την επαναφορά του χρώματος χωρίς σημάδια θαμπάδας, να αφήσετε το τάπερ στον ήλιο. Η έκθεση στον ήλιο λειτουργεί ως φυσικό λευκαντικό για το πλαστικό.
  Δείτε το βίντεο με το τσαλακωμένο χαρτί που απορροφά τις δυσάρεστες οσμές:

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Εύκολοι τρόποι για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές από τα πλαστικά τάπερ. Ξύδι, σόδα, ακόμη και χαρτί (βίντεο) Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top