17 Απρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 17 Απρ 2018 - 9:58 π.μ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

Μετά από απόφαση του προέδρου Πρωτοδικών αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος (της γνωστής οικογένειας που κατείχε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος»), ο οποίος χθες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, καθώς αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία σε δικαστικό επιμελητή. Ο ίδιος επιφυλάσσεται να ασκήσει μήνυση κατά δικαστικού επιμελητή.

Η λεγόμενη ορκοδοσία ζητήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή στο πλαίσιο εκτέλεσης απόφασης για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων σε υπόθεση που αφορά διαμάχη για συναλλαγές ανάμεσα στην «Μαρινόπουλος» και την «Καρυπίδης», όπως αναφέρει η kathimerini.gr.

Η πλευρά Μαρινόπουλου κάνει λόγο για θεατρινίστικη κίνηση από την πλευρά Καρυπίδη, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει κανένα νομικό αντίκρυσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Μαρινόπουλος» και οι «Αφοί Καρυπίδη» το 2014 είχαν συνεργαστεί, καθώς η δεύτερη εξαγόρασε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» και στη συνέχεια με την πρώτη υπέγραψαν συμφωνία δικαιόχρησης (franchising).

Η συμφωνία προέβλεπε τη μετονομασία των σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» σε «Carrefour Μαρινόπουλος» και «Carrefour Express».

Τον Φεβρουάριο του 2016 ανακοινώθηκε από κοινού η λύση της σύμβασης δικαιόχρησης για τα 141 καταστήματα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της «Μαρινόπουλος».

Λίγο μετά άρχισαν οι έντονες διαμάχες ανάμεσα στις δύο πλευρές με κάθε μία να διεκδικεί χρήματα από την άλλη.
madata.gr
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top