15 Απρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 15 Απρ 2018 - 2:37 μ.μ.

Επίθεση Ρουβίκωνα σε εταιρεία στην Κηφισιά

Επίθεση από μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας PAPERPACK στην Κηφισιά  λίγο μετά τις έξι το πρωί της Κυριακής
Σε προκήρυξη που δημοσίευσαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της ομάδας υποστηρίζουν ότι η επίθεση «έγινε σαν απάντηση στην απόλυση τριών εργαζομένων που είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση».
«Ως αναρχικοί μπορεί να είμαστε δύσπιστοι με τον παραδοσιακό συνδικαλισμό καθώς αυτός αναπαράγει σχέσεις ιεραρχίας και διαμεσολάβησης, ωστόσο θεωρούμε ότι η οργάνωση των εργαζόμενων είναι προς την σωστή κατεύθυνση όποια μορφή κι αν έχει», αναφέρει η προκήρυξη, ενώ τα μέλη της ομάδας έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με την επίθεση.
Αναλυτικά, το κείμενο της ομάδας Ρουβίκωνας αναφέρει.
Σήμερα, Κυριακή 15 Απρίλη λίγο μετά τις έξι το πρωί επιτεθήκαμε με σφυριά και μπογιές στο κτίριο της εταιρίας PAPERPACK συμφερόντων της οικογένειας Τσουκαρίδη
Η επίθεση έγινε σαν απάντηση στην απόλυση τριών εργαζόμενων που είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση. Εμείς ως αναρχικοί μπορεί να είμαστε δύσπιστοι με τον παραδοσιακό συνδικαλισμό καθώς αυτός αναπαράγει σχέσεις ιεραρχίας και διαμεσολάβησης, ωστόσο θεωρούμε ότι η οργάνωση των εργαζόμενων είναι προς την σωστή κατεύθυνση όποια μορφή κι αν έχει.
Είμαστε σίγουροι ότι οι απολύσεις έγιναν σύμφωνα με το γραμμα του νόμου καθώς οι καπιταλιστές δεν είναι ηλίθιοι. Έχουν το κράτος και τους νομοθέτες για τσιράκια τους και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για αρωγούς τους.

Η τρομοκρατία των αφεντικών δεν θα περάσει
των εργατών η πάλη θα τη σπάσει
Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Επίθεση Ρουβίκωνα σε εταιρεία στην Κηφισιά Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top