• ΡΟΗ

  30 Απρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 30 Απρ 2018 - 10:00 π.μ.

  Μάθε ακριβώς τί συμβαίνει όταν μια γυναίκα διεγείρεται σεξουαλικά

  Οι σεξολόγοι το τονίζουν με κάθε τρόπο πως οι άντρες οφείλουν να μάθουν περισσότερα για την γυναικεία σεξουαλικότητα, αν θέλουν πραγματικά να καταφέρουν να έχουν άριστες επιδόσεις στο σεξ.

  Οι άντρες όχι μόνο αγνοούν την πολυπλοκότητα της γυναικείας σεξουαλικότητας αλλά έρευνες έχουν δείξει πως δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα όπως το τί συμβαίνει στο σώμα μιας γυναίκας όταν αυτή διεγείρεται σεξουαλικά.

  Στον άντρα η σεξουαλική διέγερση προκαλεί στύση και εκσπερμάτιση. Τι συμβαίνει όμως στη γυναίκα;

  Την στιγμή που ο εγκέφαλος της γυναίκας διεγείρεται σεξουαλικά από κάποιο ερέθισμα, τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται και αμέσως περισσότερο αίμα κατευθύνεται στα γεννητικά όργανα. Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος προκαλεί αύξηση των κολπικών εκκρίσεων, του φυσικού λιπαντικού του αιδοίου που αποτελείται από πρωτεΐνες και αμινοξέα. Επίσης, χιλιάδες νευρικές απολήξεις σε πιο... ευαίσθητες περιοχές του κόλπου, “ανάβουν”.

  Οι ιστοί στην κλειτορίδα πρήζονται και σκληραίνουν. Είναι μια “μίνι εκδοχή” αυτού που συμβαίνει στον άνδρα. Σε μεγάλη σεξουαλική διέγερση, η κλειτορίδα μπορεί να τριπλασιαστεί σε μέγεθος.

  Ο τράχηλος της μήτρας μαλακώνει και, αν ο ίδιος ή ένα ευαίσθητο νεύρο εκεί κοντά το ακουμπήσει ερωτικά το χέρι ή το πέος του άνδρα, ή κάποιο άλλο αντικείμενο/σεξουαλικό βοήθημα, τότε αυτό στέλνει χιλιάδες σήματα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να “ανάβει” τις ίδιες περιοχές ευχαρίστησης στον εγκέφαλο με εκείνες που ενεργοποιούνται στα ερωτικά παιχνίδια και στα “προκαταρκτικά”.

  Σε περίπου 10% των γυναικών, οι μυς του πυελικού εδάφους που συστέλλονται δυναμικά κατά τη διάρκεια του οργασμού, μπορεί να προκαλέσουν την έκκριση διαυγούς υγρού έξω από την ουρήθρα. Αυτή είναι η “γυναικεία εκσπερμάτιση” και δεν πρέπει να συγχέεται με την ούρηση. Αυτό το υγρό αποτελείται από φυσικά σάκχαρα και όξινη προστατική φωσφατάση, μια χημική ουσία που βρίσκεται επίσης στο σπέρμα.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Μάθε ακριβώς τί συμβαίνει όταν μια γυναίκα διεγείρεται σεξουαλικά Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top