• ΡΟΗ

  16 Απρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 16 Απρ 2018 - 5:24 μ.μ.

  ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εξοφλούμε άμεσα και τους τρεις ποδοσφαιριστές»

  Νωρίτερα σήμερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση συνολικά εννέα βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις περιπτώσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι θα προχωρήσει σε άμεση εξόφληση των τριών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να γίνει άρση της εν λόγω ποινής.
  Η ανακοίνωση των Πράσινων: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».
  Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Τοτσέ υπολείπεται μία δόση για την πλήρη εξόφλησή του η οποία είναι της τάξεως των 19.000 ευρώ και εφόσον τηρηθεί η δέσμευση της ΠΑΕ τότε αυτομάτως θα κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο.
  Στην περίπτωση του Λέτο η συγκεκριμένη οφειλή σχετίζεται με την πρώτη σεζόν της επιστροφής του και η δόση που πρέπει να δοθεί είναι της τάξεως των 50.000 ευρώ, ενώ για τον Εσιέν το συνολικό όφελος εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο αλλά η δόση υπολογίζεται επίσης στις 50.000 ευρώ.
  Ως εκ τούτου οι πράσινοι αναμένεται να πληρώσουν την Τρίτη συνολικά 120.000 ευρώ. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο θέμα Βέμερ.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εξοφλούμε άμεσα και τους τρεις ποδοσφαιριστές» Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top