7 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 7 Μαρ 2018 - 10:39 μ.μ.

Xίος: Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο -Αποχώρησαν όταν άρχισαν να μιλούν μέλη της ΧΑ [εικόνες & βίντεο]

Την άμεση αντίδραση του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου Χίου προκάλεσε η παρουσία σήμερα το βράδυ σε αυτό, δυο εκπροσώπων της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω δύο ζήτησαν και έλαβαν τον λόγο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου, με το οποίο καταδικάζονταν η εκδήλωση του κόμματος για το προσφυγικό, ενώ δηλωνόταν ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί οι ομιλητές της εκδήλωσης, ένας βουλευτής και ένας ευρωβουλευτής.
Αμέσως μόλις ξεκίνησε η τοποθέτηση των στελεχών του κόμματος, αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστεράς, και ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοί όλων των υπολοίπων παρατάξεων, δηλώνοντας έτσι συμβολικά την απαρέσκεια τους στην παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Στη συνεδρίαση παρέμεινε μόνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος και αρνήθηκε την απόσυρση του ψηφίσματος, επειδή όπως είπε απηχεί την ομόφωνη θέση του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών της Χίου.


Πηγή: ΑΠΕ & Πηγή Βίντεο & Φωτό: politischios
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • loading...
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Xίος: Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο -Αποχώρησαν όταν άρχισαν να μιλούν μέλη της ΧΑ [εικόνες & βίντεο] Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
    Scroll to Top