11 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 11 Μαρ 2018 - 8:21 μ.μ.

Παρουσία πλήθους αγροτών και φορέων ο εορτασμός του Κιλελέρ (φωτό)

Παρουσία πλήθους αγροτών και φορέων έγινε το πρωί της Κυριακής, ο φετινός αγωνιστικός εορτασμός του Κιλελέρ, στο μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη.
Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος Γραμματείας Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζέλας ο οποίος αφού έκανε μία ιστορική αναφορά στις μεγάλες στιγμές που έζησε ο κάμπος πριν από 108 χρόνια, εστίασε στα κέρδη των αγώνων για τους αγρότες από την πανελλαδική επιτροπή μπλόκων, προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα οι αγρότες δέχονται μία σκληρή επίθεση ως αγροτικό κίνημα.
 
Ο κ. Τζέλας επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως «η αιτία αυτής εξαθλίωσης στην οποία οδηγούνται οι αγρότες, είναι η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την Ε.Ε. και η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Χαιρετισμό μεταξύ άλλων απηύθυνε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσος Τσιαπλές που σημείωσε πως «επιβάλλεται να δυναμώσουμε την κοινή δράση και η συμμαχία εργατών, μικρομεσαίων αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, στη βάση των κοινών προβλημάτων ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της λιτότητας, της άγριας φοροληστείας, των πλειστηριασμών των λαϊκών σπιτιών, των χωραφιών και των μικρομάγαζων, της διάλυσης και εμπορευματοποίησης της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, της υγείας, της παιδείας, ενάντια στην ποινικοποίηση και καταστολή των αγώνων μας, ενάντια στην ανεργία, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις και τη συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτούς…»
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Παρουσία πλήθους αγροτών και φορέων ο εορτασμός του Κιλελέρ (φωτό) Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top