• ΡΟΗ

  27 Μαρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 27 Μαρ 2018 - 8:51 μ.μ.

  Κάλεσμα για το μεσημέρι της Τετάρτης σε συμβολαιογραφείο από το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

  Ραντεβού για την Τετάρτη στις 14:00 σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, έδωσαν τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
  Το κάλεσμα:
  «Όλοι αύριο Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις 2μμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Πανεπιστημίου 56, να αντισταθούμε στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!
  Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» αύριο Τετάρτη, στις 14:00, έξω από το συμβολαιογραφείο του Α. Δράγιου (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), σημαίνοντος μέλους της διαβόητης κλίκας των τραπεζοκίνητων συμβολαιογράφων, της οποίας προΐσταται ο πρόεδρος του Συμβ/κου Συλλόγου Αθηνών και υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 Γ. Ρούσκας.
  Το συμβολαιογραφείο «Αθανάσιος Δράγιος-Ελένη Δράγιου» έχει αναλάβει διόλου ευκαταφρόνητο μερίδιο της πίτας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό των τραπεζιτών (όπως και των φυσικών πλειστηριασμών παλαιότερα). Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Ελένη Δράγιου, έχει μηνυθεί στο πρόσφατο παρελθόν και για παράνομο πλειστηριασμό εκτός Ειρηνοδικείου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μεταχειριστούν κάθε μέσο προκειμένου να επιτελέσουν το κοινωνικά εγκληματικό έργο τους.
  Αύριο Τετάρτη 28-03-18, στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνουν εκατοντάδες λαϊκές κατοικίες και άλλα λαϊκά περιουσιακά στοιχεία για μικρές οφειλές και για ένα κομμάτι ψωμί. Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός ισογείου καταστήματος στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank.
  Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη!
  Κάτω τα χέρια από την λαϊκή περιουσία!»

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Κάλεσμα για το μεσημέρι της Τετάρτης σε συμβολαιογραφείο από το κίνημα «Δεν Πληρώνω» Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top