• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    7 Μαρ 2018
    - Δημοσιεύτηκε, 7 Μαρ 2018 - 3:30 μ.μ.

    Το Κόκκινο Υγρό Που Βγαίνει Από Το Άψητο Κρέας Δεν Είναι Αίμα. Δείτε Τι Πραγματικά Είναι - ΒΙΝΤΕΟ

    Μέχρι σήμερα ήμασταν σίγουροι ότι αυτό το κόκκινο υγρό που βγαίνει από το άψητο κρέας είναι αίμα.
    Όπως μάθαμε όμως, από το βίντεο του Business Insider το υγρό αυτό σχετίζεται με την κατάψυξη του κρέατος κατά τη μεταφορά.
    Ουσιαστικά πρόκειται για μια μίξη νερού και μυοσφαιρίνης, της πρωτεΐνης των μυών.
    Τα περισσότερα κρέατα αποτελούνται από 5% λίπους, 20% πρωτεΐνης και 75% νερό. όταν παγώνετε το κρέας, το νερό διαστέλλεται και μετατρέπεται σε μικρούς κρυστάλλους πάγου.
    Οι γωνίες των κρυστάλλων αυτών «τραυματίζουν» τα κύτταρα των μυών. Όταν λοιπόν ο πάγος αυτός αρχίσει να λιώνει, μεταφέρει μαζί του τη μυοσφαιρίνη.
    Επίσης η μυοσφαιρίνη περιέχει σίδηρο. Αυτό που δίνει στο κόκκινο κρέας το χρώμα του.
    Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:




    Πηγές: valueforlife.grhuffingtonpost.grBusiness Insider

  • Κάντε like στον istioforo news



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Κόκκινο Υγρό Που Βγαίνει Από Το Άψητο Κρέας Δεν Είναι Αίμα. Δείτε Τι Πραγματικά Είναι - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


    Scroll to Top