27 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 27 Μαρ 2018 - 9:28 μ.μ.

Στην Αιθιοπία ο Γ. Κατρούγκαλος - Υπεγράφη συμφωνία ναυτικής συνεργασίας (φωτό)

Η διεύρυνση της συνεργασίας και η εμβάθυνση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αιθιοπίας αποτέλεσαν αντικείμενο των συναντήσεων του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Αιθιοπίας κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αντίς Αμπέμπα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού, ο κ. Κατρούγκαλος υπέγραψε με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Αιθιοπίας Dr. Aklilu Hailemichael συμφωνία ναυτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Αιθιοπίας, που περιλαμβάνει την αμοιβαία αναγνώριση πιστοποιητικών ναυτικής ικανότητας των δύο χωρών.
Επίσης, κατά την παραμονή του στη χώρα που καταλαμβάνει μια κυρίαρχη θέση στο Κέρας της Αφρικής, συναντήθηκε με τους υπουργούς Πολιτισμού Dr. Hirut Waldemariam, παρά τω πρωθυπουργώ Dr. Fasil Nahum, που είναι αρμόδιος για το σύνταγμα στην Αιθιοπία, καθώς και με τον επίτροπο οικονομικών της Αφρικανικής Ένωσης καθηγητή Victor Adrianaivo Harison και τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Chrtistophe Litt.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Στην Αιθιοπία ο Γ. Κατρούγκαλος - Υπεγράφη συμφωνία ναυτικής συνεργασίας (φωτό) Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top