27 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 27 Μαρ 2018 - 10:00 π.μ.

Σπουδαίοι αγώνες αυτοκινήτου τον Μάιο στη Ρόδο

Από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ξεκίνησε επίσημα η νέα εποχή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο νησί, καθώς με υποσχέσεις, νέες ιδέες, και προσμονή, συζητήθηκαν διεξοδικά οι τρεις μεγάλες εκδηλώσεις για τους αυτοκινητικούς αγώνες 2018.
-Αγώνας ταχύτητας αυτοκίνητων στις 5-6 Μαΐου στο αεροδρόμιο των Μαριτσών.
-Αγώνας Drift, στις 12-13 Μαΐου, στην Πλατεία Δημαρχείου Ρόδου.
-Αγώνας ιστορικών κλασσικών αυτοκίνητων 19-20 Μαΐου στο γύρο του νησιού των Ιπποτών.
Οι τοπικοί φορείς, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, τον περιφερειάρχη, τους αντιδημάρχους τους Ρόδιους οδηγούς και τους πανταχού παρόντες εθελοντές, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους επίσημους καλεσμένους, τους διοργανωτές και τους Αθηναίους οδηγούς.
Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν και οι οδηγοί, προσδοκώντας την αναβίωση στιγμών από το ένδοξο  αγωνιστικό παρελθόν, τότε που η Ρόδος, ήταν το επίκεντρο της λαμπερής  κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας του αγωνιστικού αυτοκινήτου, έως το 1971 που το τραγικό θανατηφόρο ατύχημα του αείμνηστου οδηγού Γιάννη «Μαύρου» Μεϊμαρίδη, διέκοψε κάθε  αγωνιστική δραστηριότητα.
Ο φετινός αγώνας, που θα διεξαχθεί προς τιμήν του αδικοχαμένου οδηγού, ευελπιστεί με την ιστορία, την οργάνωση και την θέληση όλων να επανεκκινήσει την γιορτή και να αναβιώσει την αγωνιστική εικόνα διεθνώς με μελλοντικούς αγώνες ακόμα και μέσα στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΕΟ ΦΙΛΠΑ, του σωματείου DielpisFormula1, και Dielpis περί Αγώνων, της StartLine, της ΦΙΜΑ, της ΣΙΣΑ και ΣΥΜΑΡ.
Οι φορείς του νησιού, οι εκπρόσωποι της Αεροπορίας, των σωμάτων ασφαλείας, όσο και οι επαγγελματικοί, είναι ήδη ενθουσιώδεις με την προοπτική επανεκκίνησης διεθνών αγώνων, με θέαμα, ασφάλεια, και προβολή, ούτως ώστε να γίνουν η αρχή μιας νέας σπουδαίας κοσμοπολίτικης σελίδας.
repigtj3repigtj2repigtj1repigtj4
Νίκος Τσάδαρης
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Σπουδαίοι αγώνες αυτοκινήτου τον Μάιο στη Ρόδο Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top