• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  16 Ιουλ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 16 Ιουλ 2018 - 4:59 μ.μ.

  Αν την αγαπάς, δεν πρέπει να την αφήσεις να φύγει

  Ποιό είναι το ιδιαίτερο νόημα των λέξεων, και γιατί το κρεμάσατε στον τοίχο σας; Σίγουρα, υπάρχει αιτία που ισχυροποιεί την απόφαση ενός ατόμου, να φύγει, αλλά από αυτή τη σχέση αποτυπώθηκε ένα κομμάτι μέσα σας.
  Σκέφτομαι ότι είναι ανόητη η φράση, γιατί όταν κάποιος/α πραγματικά αγαπάει δεν αφήνει να φύγει ο σύντροφός της.
  Εάν αγαπάς πραγματικά κάποιον, η καρδιά σου είναι παγιδευμένη και όλα γυρίζουν γύρω από αυτό το άτομο. Γιατί να τον αφήσεις να φύγει; Γιατί λές αντίο και την παρακολουθείς από απόσταση, να πέφτει στην αγκαλιά κάποιου άλλου;
  "Αν την αφήσετε ελεύθερη, θα επιστρέψει"
  Ίσως όλη αυτή η θεωρία της αληθινής αγάπης να βασίζεται στην ελπίδα του γυρισμού. Πιστεύουμε στα αλήθεια ότι οι άνθρωποι που προορίζονται να είναι μαζί θα βρουν τρόπο να μείνουν μαζί. Δεν σημαίνει ότι όταν αγαπάτε κάποιον, τον χωρίζετε για να βρεί κάτι άλλο στη ζωή του, ή με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας. Αυτό δεν έχει νόημα.
  Όταν αγαπάς κάποιον, δεν αφήνεις να φύγει αυτός που αγαπάς και θαυμάζεις. Ίσως ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν να φανούν γελοίοι και κτητικοί στον άλλον, παρά να απολογούνται στον εαυτό τους για εκείνη τη μέρα που άφησαν τη «χαρά της καρδιάς τους» και την παρέδωσαν σε νέες κατακτήσεις.
  Όταν αγαπάς κάποιον, δεν φεύγεις όταν έρχονται δύσκολα χρόνια. Δεν τους απομακρύνετε από φόβο να εκτεθείτε, ή να ενδώσετε περισσότερο στο συναίσθημα. Δεν αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και για τη σχέση σας και φυσικά δεν τους λέτε να βρουν αυτό που ψάχνουν σε κάποιο άλλο άτομο. Δεν τους αφήνετε να φύγουν, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα τους βρείτε ξανά, γιατί η αγάπη δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.
  Τι γίνεται αν ο άνθρωπος που αφήσατε δεν αναζητά κανέναν άλλο άτομο στη ζωή του, αλλά βάση των συνθηκών πρέπει, επειδή δεν έχει άλλη επιλογή; Τι γίνεται αν τους διώξετε και τελικά προχωρήσουν στη ζωή τους, αλλά κανείς από εσάς δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένος; Τι γίνεται αν βρουν ευτυχία; Τι γίνεται αν χάσετε μια όμορφη σχέση, απλά επειδή φοβηθήκατε να δώσετε μια ευκαιρία στην αγάπη;
  Αν αγαπάτε κάποιον, εκφράστε την αγάπη σας. Αυτό είναι κάτι που όλοι μπορούμε εύκολα να κάνουμε. Έχετε το θάρρος να αγαπάτε, όταν έρχονται δύσκολες στιγμές, και η ζωή δεν είναι εύκολη, ή τους αφήνετε να φύγουν για να δοκιμάσουν την παραφροσύνη αυτού του κόσμου;
  Αν την αγαπάς, δεν την αφήνεις. Είναι τόσο απλό.
  Παλεύετε μαζί για τα προβλήματά σας. Μέσα από τις δυσκολίες , τα δράματα και τον πόνο θα βρείτε και πάλι αυτό που σας ένωσε. Αν πιστεύετε ότι ο σύνδεσμος της αγάπης σας είναι ισχυρός δεν χρειάζεται να τον πιστοποιήσετε με ένα χωρισμό και επανένωση, για να καταλάβετε εάν ήταν γραφτό να είστε μαζί. Οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή ανατροφοδότηση.
  Η αγάπη είναι παρούσα, είναι πρόκληση, μαθαίνει και βρίσκει τρόπους να λειτουργεί. Η αγάπη δεν βλέπει τη γυναίκα που αγαπάς να γλυστράει και να φεύγει. Μένει και αγωνίζεται χέρι-χέρι, απέναντι σε αυτόν τον κόσμο. Η αγάπη είναι πόλεμος και ενδέχετε να πέσεις νεκρός από τα χτυπήματα, αλλά να μην παραδώσεις τα όπλα από φόβο. Γι’ αυτό πάλεψέ το με τον σωστό ή λάθος τρόπο, που θέλει η καρδιά σου !
  el.gr

  Ίσως σας ενδιαφέρουν

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αν την αγαπάς, δεν πρέπει να την αφήσεις να φύγει Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top