28 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 28 Μαρ 2018 - 7:41 μ.μ.

Θεσσαλονίκη: Εως το μεσημέρι της Παρασκευής τα προβλήματα στην υδροδότηση

Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που παρουσιάζει σοβαρή βλάβη από χτες το απόγευμα, ώστε να ομαλοποιηθεί στη συνέχεια σταδιακά η υδροδότηση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ.
«Ο τσιμεντένιος αγωγός διαμέτρου 1,65 μ. παρουσιάζει θραύση μεγάλου εύρους και θα αντικατασταθεί με χαλύβδινο αγωγό και τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Θα προηγηθούν εργασίες προετοιμασίας του σκάμματος με τοποθέτηση πασσαλοσανίδων, απομάκρυνση του σπασμένου τμήματος όπως και των υλικών που προέκυψαν από την εκσκαφή. Η προετοιμασία αυτή πριν από την αντικατάσταση δικαιολογεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, για τη σύντμηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν προβλήματα υδροδότησης. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις δυτικές συνοικίες της πόλης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Νεάπολη, κ.α), στο κέντρο της πόλης, ενώ προβλήματα σημειώνονται και σε περιοχές πάνω από την οδό Εγνατία.
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Θεσσαλονίκη: Εως το μεσημέρι της Παρασκευής τα προβλήματα στην υδροδότηση Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top