12 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 12 Μαρ 2018 - 7:32 μ.μ.

Επίθεση σε φοιτητή του Πανεπιστημίο Πατρών επειδή διαμαρτυρήθηκε για μια αφίσα

Ο Προέδρος του Φοιτητικού Συλλόγου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, δέχθηκε επίθεση όταν διαμαρτυρήθηκε για την ανάρτηση μιας αφίσας.

«Στη μακρά αλυσίδα γεγονότων γενικευμένης ανομίας που επικρατεί στους ακαδημαϊκούς χώρους, ήρθε να προστεθεί σήμερα το πρωί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας ένα περιστατικό ακραίας βίαιας και βαθιά αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Συγκεκριμένα, 3 μέλη της ΚΝΕ, μεταξύ των οποίων και εκλεγμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής, επιτέθηκαν στον εκλεγμένο Πρόεδρο των Φοιτητών Ιατρικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα συγκεκριμένα μέλη της ΚΝΕ (Ρ.Κ., Ν.Μ. και Σ.Δ.) τοποθέτησαν προπαγανδιστική και υβριστική αφίσα τους επάνω σε αφίσα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, την οποία ο Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου κατέβασε και κατόπιν δέχθηκε απειλές για τον ίδιο και τα υπόλοιπα Μέλη της Παράταξης, λεκτικές ύβρεις εναντίον και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τον ακαδημαϊκό χώρο.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Επίθεση σε φοιτητή του Πανεπιστημίο Πατρών επειδή διαμαρτυρήθηκε για μια αφίσα Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top