27 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 27 Μαρ 2018 - 4:24 μ.μ.

Πάτρα: Το να τον σκοτώσω θα ήταν η απόδειξη της αγάπης μου

Απολογήθηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 54χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα. Η παπαδιά και o εραστής της τον Ιούνιο του 2013 καταδικάστηκαν σε ισόβια.

Την παπαδιά δείχνει ο εραστής της για τη δολοφονία ...

"Είμαι αθώα" δηλώνει η παπαδιά - Τα "ρίχνει" όλα ...

Ως φυσικός αυτουργός κατηγορείται ο εραστής της συζύγου του ιερέα, ενώ ως ηθική αυτουργός η ίδια η παπαδιά.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι πάτησε τη σκανδάλη υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία έγινε βάση σχεδίου που είχε οργανωθεί από την παπαδιά.

"Συνεχώς μου έλεγε ότι ο παπάς την χτυπούσε και ότι έπρεπε να βγει από τη μέση για να μη της φάει την περιουσία. Μου έλεγε ότι δε νοιαζόμουν για εκείνη, ότι δε τη βοηθούσα και ότι δεν αγαπάω. Το να τον σκοτώσω θα ήταν η απόδειξη της αγάπης μου" ανέφερε στην απολογία του.

Η δεύτερη κατηγορούμενη, σύζυγος του ιερέα, ήρθε αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ως ηθικός αυτουργός.

Ανέφερε ότι πάντα βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της και ότι μόνοι αντιμετώπιζαν τις δυσκολίες, χωρίς εκείνη να έχει κανένα πρόβλημα ή παράπονο από την ιερέα.

"Ακόμα και όταν πήρε την απόφαση να γίνει ιερέας και να μετακομίσουμε στο χωριό το δέχτηκα" ανέφερε το τονίζοντας ότι είχε ελευθερία και ότι μπορούσε αν κάνει ότι επιθυμούσε.

Στον κατηγορούμενο δεν είχα πει τίποτα για εμένα ούτε του ζήτησα κάτι. Με απειλούσε συνέχεια... ενώ εγώ του είχα πει ότι δεν πρόκειται να χωρίσω εκείνος επέμενε ότι θα έκανε κακό σε όλους".

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν επίσης η αδελφή του ιερέα, ο γιός της κατηγορούμενης, η πρώτη της ξαδέλφη, ένας αστυνομικός του Πύργου που είχε αναλάβει την υπόθεση.

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων.Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα.


thebest
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Πάτρα: Το να τον σκοτώσω θα ήταν η απόδειξη της αγάπης μου Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top