• ΡΟΗ

  8 Μαρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 8 Μαρ 2018 - 5:30 μ.μ.

  Μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία με αφορμή το δώρο ένα κλαδί ελιάς

  Ένα κλαδί ελιάς έδωσε ως αναμνηστικό δώρο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Γιώργος Καββαθάς, στη 2η Διεθνή Συνάντηση των Αθηνών για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
  Ο κλάδος ελιάς, είπε ο επικεφαλής της ΓΣΕΒΕΕ, «για μας σημαίνει συνεργασία για να βγάλουμε όλοι μαζί τη χώρα από το αδιέξοδο και να δώσουμε ελπίδα στην επόμενη γενιά»
  Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, παραλαμβάνοντας το αναμνηστικό δώρο, έκανε μια έμμεση αλλά ξεκάθαρη αναφορά στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αλλά και γενικά στις διμερείς σχέσεις με την Τουρκία.
  «Ας ελπίσουμε αυτός ο κλάδος ελιάς να έχει έναν ευρύτερο συμβολισμό στις μέρες τις κρίσιμες που διανύουμε. Ας συμβολίζει την ειρήνη, τη συνεννόηση και τη συνεργασία τόσο των κοινωνικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας όσο όμως και όλων των πλευρών που συναπαρτίζουν αυτή την εύθραυστη γειτονιά στα νοτιοανατολικά της Ευρώπης. Άρα είναι χρήσιμο αυτό το δώρο και συμβολικό», είπε ο κ. Τσίπρας.

  enikos

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία με αφορμή το δώρο ένα κλαδί ελιάς Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top