• ΡΟΗ

  8 Μαρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 8 Μαρ 2018 - 6:38 μ.μ.

  Android P: Εμφανίστηκε η επόμενη έκδοση του Android

  Η Google συνηθίζει να προσφέρει στους προγραμματιστές μια πρώιμη έκδοση για κάθε σημαντικό update που έρχεται στο λειτουργικό Android και έτσι έγινε και φέτος. Η επόμενη έκδοση ονομάζεται προσωρινά Android P και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις αλλαγές που θα φέρει σε επίπεδο περιβάλλοντος χρήσης.
  Τα πρώτα συμπεράσματα πάντως βγήκαν από το σχετικό κώδικα και ιδιαίτερα ενδιαφέρον κρίνεται το στοιχείο ότι η Google θα υποστηρίζει πλέον την ύπαρξη εγκοπής στο επάνω μέρος της οθόνης (όπως το iPhone X), κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να δούμε αρκετούς κατασκευαστές να ακολουθούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Apple.
  Αλλαγές φαίνεται πως υπάρχουν και στο πάνελ άμεσης πρόσβασης ρυθμίσεων και ενημερώσεων. Στα των μηνυμάτων, θα υπάρχει πλέον σχετικό φιλτράρισμα με εμφάνιση των πρόσφατων συζητήσεων. Αρκετά σημαντικό για τα θέματα ασφάλειας είναι πως το λειτουργικό θα περιορίζει την πρόσβαση στους αισθητήρες, το μικρόφωνο και την κάμερα κάθε τηλεφώνου για τις εφαρμογές που δεν είναι ενεργές.
  Τέλος, θα υπάρχει υποστήριξη για νέα image codecs (όπως HDR VP9 Profile 2 και HEIF).

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Android P: Εμφανίστηκε η επόμενη έκδοση του Android Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top