• ΡΟΗ

  26 Μαρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 26 Μαρ 2018 - 10:10 μ.μ.

  Ήθελε να φάει τα 77.000 ευρώ που κέρδισε στις ιερόδουλες και το μετάνιωσε πικρά

  Υπάρχουν τρόποι και τρόποι να γιορτάσεις τη θετική έκβαση μιας δικαστικής διαμάχης και το παχυλό ποσό που σου επιδικάζεται, 77.000 ευρώ στην περίπτωσή μας.
  Και ένας τύπος από το Μπρονξ σκέφτηκε να τα «καταθέσει» στις αμαρτίες και τα ξενύχτια, αν και δεν θα είχε αίσιο τέλος.
  Ο Saul Mata Vellegas πήγε κυριολεκτικά από το δικαστήριο σε ένα μοτέλ για το κακόφημο πάρτι του με μια βαλίτσα γεμάτη με το παραδάκι. Τα είχε πάρει μόλις από τον αντίδικό του σε μια δικαστική περιπέτεια για ένα τροχαίο.
  0kt0tg0b
  Σύμφωνα με τη «New York Post», ο 30χρονος έκανε σεξ με τρεις ιερόδουλες, οι οποίες του ζήτησαν κατόπιν να περάσει από το δωμάτιο ένας συνεργάτης τους που θα είχε αλκοόλ και τσιγάρα. Ο «φίλος» κατέφτασε πράγματι το επόμενο πρωινό, αν και στην πραγματικότητα ήταν δύο ένοπλοι μασκοφόροι που ήρθαν αποκλειστικά για τη βαλίτσα με το μετρητό του 30χρονου.
  «Με έχει στοιχειώσει όλο αυτό», είπε στην αστυνομία, «το παίζω ξανά και ξανά στο μυαλό μου. Μου έκανε μεγάλη έκπληξη που μου τράβηξαν όπλο … Βασιζόμουν σε αυτά τα λεφτά για να βρω νέο σπίτι για την οικογένειά μου … Χρειαζόμουν επειγόντως αυτά τα λεφτά».
  Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα με τις τρεις ιερόδουλες που ήταν σίγουρα συνεργοί στη ληστεία.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Ήθελε να φάει τα 77.000 ευρώ που κέρδισε στις ιερόδουλες και το μετάνιωσε πικρά Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top