• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  8 Μαρ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 8 Μαρ 2018 - 5:54 μ.μ.

  Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ευ. Τσακαλώτου με τον Αμερικανό πρέσβη - Ενημέρωση για την 4η αξιολόγηση και την ανάπτυξη

  Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.
  Κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως ο υπουργός Οικονομικών και ο Αμερικανός πρέσβης συζήτησαν για την τέταρτη αξιολόγηση, το αναπτυξιακό σχέδιο Τσακαλώτου, την στρατηγική εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο και τα χρονοδιαγράμματα από τώρα μέχρι τον Αύγουστο (αξιολογήσεις, εκδόσεις ομολόγων κλπ).
  Οι ίδιες πηγές έλεγαν επίσης ότι η συνάντηση είχε κλειστεί τουλάχιστον πριν από τέσσερις-πέντε ημέρες πριν και δεν ήταν έκτακτη.
  Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, σε συνέντευξή του εν όψει της 83ης ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο, ο κ. Πάιατ είπε ότι η αμερικανική συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ έχει δύο στρατηγικούς στόχους: την παρουσίαση των καλύτερων αμερικανικών προϊόντων τεχνολογίας και καινοτομίας και να δώσουμε το μήνυμα στο διεθνές κοινό ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει, είναι ανοιχτή για επιχειρήσεις, η ελληνική οικονομία γυρίζει και υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες για αμερικανικές και διεθνείς επενδύσεις.
  Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι αυτό είναι το έτος που η Ελλάδα γυρίζει τη σελίδα από την περίοδο της κρίσης, επισήμανε ο κ. Πάιατ.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ευ. Τσακαλώτου με τον Αμερικανό πρέσβη - Ενημέρωση για την 4η αξιολόγηση και την ανάπτυξη Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top